Van Büyükşehir Belediyespor’un Zor Sınavı

Salı günü evinde Anadolu Üsküdar 1908 spor’u ağırlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor’da parola galibiyet.cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağı karşılaşmanın başlama saati 13:00

Rıdvan CAN

Kırmızı-Siahlıların seyircisiz oynanayacağı karşılaşmada kazanmaktan başka çaresi yok...

Spor Toto 3.lig 3.Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 26.haftasında yarın ağırlayacağı ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 spor maçının hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Tarık Daşgün, yönetiminde tamamlayarak zorlu maça kitlendi. Anadolu Üsküdar 1908 spor karşılaşması öncesi  antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli olan Kırmızı-Siyahlı futbolcular evinde kazanmayı arzuluyor.

 ‘’futbolcular  galibiyete kenetlendi.’’

Van Büyükşehir Belediyespor için ligde kalan maçların hepsi final niteliği taşıyor.

Ligde bulunduğu konum itibari ile Play-Off’a kalabilmek için Anadolu Üsküdar 1908 spor engelini aşmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar için Anadolu Üsküdar 1908 spor maçı büyük önem arz ediyor. Van B.Belediyespor’un taraftarından yoksun çıkacağı ve seyircisiz oynanacağı bu zorlu karşılaşmada kazanmaktan başka çaresi yok.

 Daşgün; ‘’Amacımız kazanmak.’’

Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Tarık Daşgün, ligde şampiyonluk hedefiyle mücadele eden rakipleri karşısında zor bir maç oynayacaklarını söyledi. Karşılaşmada galibiyet elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Daşgün, “Güçlü ve şampiyonluk için iddialı olan Anadolu Üsküdar 1908 spor ile kendi sahamızda taraftarımızdan yoksun oynayacağımız maçı kazanarak hem taraftarımızı sevindirmek hemde moral bulmak istiyoruz. kazanmak için elimizden geleni yapacağız Play-off müsabakalarına kalmak istioruz" dedi. 

Bakmadan Geçme