Dubai Fuarına Büyük İlgi

Rescate Oteli çok amaçlı salonunda düzenlenen toptan kırtasiye, lüks hırdavat, plastik, zücaciye, oyuncak gibi ihtiyaç malzemeleri fuarı büyük ilgi gördü.

Rıdvan CAN

Dubai Ticaret yetkilisi Abdulselam İnan, Van ve çevre il ve ilçelere toptan kırtasiye, lüks hırdavat, plastik, zücaciye, oyuncak gibi tüm ihtiyaç malzemelerini pazarladıklarını söyledi.

Pazar ağlarını her geçen sene biraz daha genişlettiklerini ifade eden İnan, “Rescate Otel’de 3 günlük yapmış olduğumuz satış organizasyonumuz her geçen yıl  daha büyük ilgi  görüyor.  Bu İmalatın hala batı ilinde olması hasebiyle buradaki birçok esnafın İstanbul gibi bir yere gidip direk imalatı ya da ithalatçı firmalarla muhatap olma imkanına sahip olamamıştır.   Fuarımız bu vesileyle derdini aracı olmadan istek ve şikayetlerini kendi ağzından iletme imkanına kavuşturuyor. Alışverişin her geçen gün daha profesyonel bir düzlem üzerinde yol aldığını görmekteyiz. Bu tür organizasyonlara geçmişten beri alışagelen kronikleşmiş kısır satış şekli yerine daha kapsamlı ufku açık, ne yaptığını bilen, yeniliğe ve kendini sürekli tazelemeye yol Bu fuar organizasyonda dört yönden kazananı var. Birinci derecede Van ve çevre illerden gelen müşterilerimiz; çünkü 2015-2016 eğitim-öğretime yönelik kırtasiye alımlarını direk geniş ürün yelpazesi ile İstanbul'daki showromlarını bir nevi buraya getirerek eksiksiz bir okul açılış öncesi hazırlık yapmalarına imkan sağlıyor. İkinci kazananı ise imalatçı firmalardır. Kırtasiye sezonunda yoğun siparişe cevap verme maliyetinden kurtulup şimdiden hazırlık yapma imkanına kavuşurlar. Üçüncü kazanını da biz Dubai Ticaret (İnanlar İç ve Dış Ticaret)' tir. Çünkü sezonda müşterilerin her siparişlerine iki hafta gibi kısa zamanda cevap vermekte yoğunluktan güçlük çekme riskinden kurtulmamıza sebep oluyor. Bir diğer kazanını da beş yıldızlı yerli sermaye ve Vanlı hemşehrilerimiz personel olarak 100 kişi civarında istihdam sağlayan otele katkı sağlamaktadır. Bize değer veren tüm imalatçı kimliği olan imalatçı firmalara ve bizi yanlız bırakmayan müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme