Vanlı Engelliler Engel Tanımıyor

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştıkları Kızıltepe Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 51-61’lik skorla mağlup ettiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2 Lig D Grubu&nda mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, hafta sonu Kızıltepe ekibine konuk oldu. Çekişmeli başlayan maçın ilk devresini 37-29 geride kapatan Van ekibi, ikinci yarıda ortaya koyduğu oyunla maçı 51-61’lik skorla kazanmayı bildi.
Maç sonrası bir açıklama yapan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, galibiyette emeği geçen sporcularını kutladığını belirterek, “Bize destek veren Van Büyükşehir Belediye Başkanımız Bekir Kaya, Tuşba Kaymakamımız Musa Sarı ve İpekyolu Kaymakamımız Sabri Uzun’a teşekkür ederiz. Hedeflerimize bu galibiyetle bir adım daha yaklaştık. 21 Mart 2015 tarihinde kendi sahamızda gurubumuzun güçlü ekiplerinde Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübü’nü ağırlayacağız. Bu zorlu maçı kazanıp önümüzdeki en büyük engellerden birini aşmak istiyoruz. Bu maça Vanlı sporseverlerin yanımızda olmasını istiyoruz. Bu ilde bu sporu yapan takıma herkesin sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme