Şahin Ankara'da Başvurusunu Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili aday adayı Zafer Şahin, aday adaylığı başvurusunu Ankara'dan yaptı.

Şubat ayının ilk haftası bazı temaslar için Ankara'ya giden İnşaat Mühendisi Zafer Şahin, katıldığı televizyon programında AK Parti'den Van Milletvekili aday adayı olacağını duyurmuştu. Program sonrası aday adaylığı açıklaması Van'da büyük yankı oluşturmuş, herkesin merakla beklediği aday adaylığı başvurusu ise bugün Ankara'dan geldi.
Başvurusu sonrasında kısa bir açıklama yapan Şahin, “Olumsuz hava şartlarında dolayı sıkışan hava yolu trafiği nedeni ile aday adaylığı başvurumuzu AK Parti Ankara Genel Merkezinden yapmak zorunda kaldık. Gönül isterdi ki başvurumuzu AK Parti Van İl Başkanlığında, İl Başkanımız sayın Zahir Soğanda'ya bizzat yapmaktı. Vanlı hemşehrilerimle birlikte bu güzel anı yaşamayı, fakat nasibimizde başvurumuzu Ankara'dan yapmak varmış. Rabbim memleketimiz ve bizler için hayırlısını nasip etsin. Kısmet olursa önümüzdeki hafta Van'da seçim çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme