TFFHGD’de Kan Değişimi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ( TFFHGD) Van Şubesi 11.Olağan Genel Kurulu Van Gençlik Merkezi konferans salonunda yapıldı. Başkanlığa Taner Coşkun seçildi.

Rıdvan Can

 TFFHGD Van Şubesi Olağan Kongresi’ne Van ' da görev yapan tüm hakem ve gözlemciler katıldı. İki adayın yarıştığı seçimli kongre şeffaf ve demokratik bir ortamda gerçekleşti.

 

Başkan adayları Taner Coşkun ve Burak Uğurlu'nun yarıştığı kongrenin Divan Başkanlığına Eski Klasman Gözlemcisi Ramazan YETKİN, Divan Üyeliklerine Eski Dernek Başkan Yardımcısı Erkan Odabaşı, İL Hakem Komitesi üyesi Kemal Şahar ve UYH Halil Kurt seçildi.  Bir önceki Başkan Erol Akyürek teşekkür konuşması yaparak seçilen yeni yönetime başarılar  diledi. Başkan adayları Taner Coşkun, Burak Uğurlu ve üst düzey hocaların yaptıkları konuşmalarda birlik, beraberlik mesajları katılımcılardan alkış aldı.

Çekişmeli ve heyecanlı bir şekilde geçen seçimde başkanlığı 1 oyla farkla! Taner Coşkun ve ekibi kazandı. Hakem ve gözlemciler tarafından tebrik edilen  TFFHGD Van Şubesi yeni başkanı Taner Coşkun, bundan sonra hep beraber daha güzel çalışmalar yapılacağını bugünkü yarışta kaybedenin olmadığını kazananın Van futbolu, hakemi ve gözlemcileri olduğunu belirtti.  Coşkun, “Bizlere bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar hizmetleriyle bizleri onurlandıran eski yönetim  kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu görevde bizleri yalnız bırakmayacaklarını, her zaman yanımızda olacaklarını bilerek onlardan aldığımız bayrağı layıkıyla taşıma gayreti içinde olacağız. Camiamızın bir bütün olarak sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde yapmış olduğu 11. Genel kurulunda hazır bulunan herkese saygılarımızı sunarız. Eski Başkanımız Erol Akyürek ve yönetimine biz gençlerin  önünü açtığı  için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu seçim sonucunda iki başkan adayının birbirleriyle samimi oldukları ve seçim den sonra kol kola ayrılmaları Van 'da bazı işlerin doğru yolda olduğunun işaretidir” dedi.  Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

 

YÖNETİM KURULU 
 
1- Taner Coşkun
2- V.Önder Seven
3- Fuatcan Hadanoğlu
4-Tuncay Sabak
5-H.Umut Yetkin
 
DENETLEME KURULU 

 
1- Abdulaziz Saydut
2- Ercan Ulutaş
3- Okan İncili

 

ÜST KURUL

1.Erol Akyürek   

2. -Yusuf Demirkıran 

3. Koray Tan      

Bakmadan Geçme