Muhammed Aktürk Göz Kamaştırdı

Küresünniler Tarih ve Kültür Araştırma Derneği düzenlediği Kış Futbol Turnuvası müsabakalarında yeteneğiyle göz dolduran genç futbolcu Muhammed Aktürk’ü izleyen futbolseverler genç futbolcuya küçük Pele ismini taktılar.

Rıdvan CAN
Üniversiteye hazırlanan genç yetenek Muhammed Aktürk, turnuva’nın final maçında sergilediği futbol ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Attığı goller ve asistlerle takımını şampiyonluğa taşıyan   genç  futbolcu Aktürk, turnuva boyunca performansıyla büyük alkış aldı. 8 gol, 5 asistle turnuvanın  yıldızı olan  Muhammed Aktürk, kademe anlayışı, takım yönlendirmesi ve arkadaşlarını motive etmesiyle futbol ustalarının  dikkatini çekti. Geleceğin yıldız adayı Muhammed Aktürk, “ Futbolu çok seviyorum. Gelecekte çok iyi bir futbolcu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum” dedi.

Van futbolunda bir dönem Pele lakabıyla top koşturan Turan Aktürk’ün oğlu Muhammed Aktürk, hırsı, yeteneği ve futbol zekasıyla babasının yolunda ilerliyor.

 Muhammed Aktürk, babasından aldığı futbol eğitimi ile turnuvanın final maçında takımının önemli isimlerinden biri haline oldu.  Oynadığı futbol attığı şık gollerle takımının şampiyonluğunda önemli rol oynayan 1994 doğumlu Muhammed Aktürk, babası Pele Turan olma yolunda ilerliyor.

Bakmadan Geçme