Van Tso ile Türkiye Finans Bankası Protokol İmzaladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Türkiye Finansbank Semaver Şubesi arasında protokol imzalandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyadin Altındal, Türkiye Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Memduh Kara, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer, Türkiye Finansbank Van Semaver Şubesi Müdürü Suat Sincar ve yatırımcılar katıldı.

İlhan Siyahtaş

İmza Protokolünde Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizel Van’ın Türkiye’deki yatırım, kredi kullanımı, taşıt kredisi kullanımı, yatırım kredisi kullanımındaki sıralamasını ve Ekonomik anlamda Van’ın Türkiye genelinde sıralamaları hakkında slayt gösterimi yaparak bilgiler aktardı.

Düzenlenen törende konuşma yapan Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyadin Altındal, “Türkiye Finans Bankası ile yapacağımız bu anlaşma ile beraber bizim ve ilimizin çok ihtiyacı olan bu dönemde bize bu konuda destek verip, bizimle işbirliği yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnaf ve tüccarımızın bu anlamda sıkıntılı dönemde ihtiyacı olan kredi ve ihtiyacı olan mobil kredi ile bizde bu işe ortak olduk” dedi.

TOPLANTILARIMIZDA VAN’I ÖRNEK GÖSTERİYORUZ

Türkiye Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Memduh Kara “İki hafta önce Cizre’de Cizre Ticaret Odası ile protokol imzaladık. Bizim toplantılarda en çok örnek verdiğimiz illerden bir tanesi Van ilidir. Hemen hemen şuan bütün illerde şubelerimiz var. Van’da ise ikinci şubemizi açtık. Banka olarak yerelde çalışmayı çok seviyoruz. Çünkü yereldeki yetkimiz çok daha yüksek. Bizim hedefimiz sorunları, talepleri, ihtiyaçları yerelde çözmektir. Çünkü İstanbul’daki, Ankara’daki bin insanın Van’da bir ihtiyacı anlama gibi bir şansı yok. Amacımız Kobi bankacılığı yapmak. Çünkü biz Kobi bankacılığını odağımıza aldık. Bu yönde çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra imzalanan protokole Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyadin Altındal ve Türkiye Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Memduh Kara imza attı.

Bakmadan Geçme