VAN SYVD’YE ÜYE SEÇİMİ

Van Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), büyükşehir kapsamında yeni kurulan 2 vakıf ve boşalan bir merkez vakıf mütevelli heyeti için üye seçimi yaptı.

Seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Van Merkez SYDV Müdürü M. Suat Aydoğan, 30 Mart seçimlerinden sonra yeniden seçilemediği için boşalan merkez vakıf için bir üye, yeni kurulan Tuşba ve İpekyolu vakıfları için de 2’şer üye seçimi yapıldığını söyledi. Aydoğan, “Vakıf toplantı salonunda yapılan üye seçimine Tuşba ve İpekyolu ilçelerine bağlı 117 mahalle muhtarından 103’ü katıldı. Yapılan oylama sonucu yeniden seçilemediği için boşalan bir merkez SYDV mütevelli heyeti üyesi için en çok oyu alan Pirgarip Mahalle Muhtarı İbrahim Köseoğlu seçilirken, Tuşba SYDV için 3 adayın yarıştığı oylamada, Beyüzümü Mahalle Muhtarı Ramazan Eralmaç ve Aşit Mahalle Muhtarı Nayif Gökeş seçildi. İpekyolu SYDV için de 3 adayın yarıştığı oylamada Bostaniçi Mahalle Muhtarı Celalettin Tuygun ve Ağzıkara Mahalle Muhtarı Ramazan Karul en çok oyu alarak mütevelli heyetine üye olarak seçilmişlerdir” dedi.
2014 yılı için seçilen yeni üyelere hayırlı olsun dileğinde bulunan Merkez Vakıf Müdürü Aydoğan, 2014 yılı mütevelli heyeti karar döneminin ihtiyaç sahibi ve mağdur vatandaşlar için iyi ve hayırlı sonuçlar getirmesi dileğinde de bulundu.

Bakmadan Geçme