Bidav ve Keser’den Erçek’e ziyaret

İpekyolu Belediye eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, Erçek’te vatandaşlarla bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Belediye eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, Erçek’te vatandaşlarla bir araya geldi. 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde BDP’den İpekyolu Belediye eş başkanlığına seçilen Aygül Bidav ve Veysel Keser, tüzel kişiliği sona eren Erçek Belediyesi’ni ziyaret etti. Bidav ve Keser’e BDP İpekyolu İlçe Başkanı Alattin Dağhan ve İpekyolu Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti. Tebrikleri kabul eden Bidav ve Keser, vatandaşlarla sohbet etti. Bidav ve Keser, vatandaşlara seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Erçek eski Belediye hizmet binası önünde toplanan vatandaşlara seslenen İpekyolu Belediye Eş Başkanı Aygül Bidav, Erçek ve Erçek’e bağlı köylerin bundan sonra hizmetle tanışacağını söyledi. Bidav, eski belediye hizmet binasının tekrardan faaliyete geçeceğini hizmet binasının İpekyolu Belediyesi’ne ait bir şube olarak hizmet vereceğini dile getirdi. Bidav,”Bundan sonra Erçek halkı ile el ele hizmetlerin en güzelini hayata geçireceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan, tüm köylerimiz ve mahallerimize eşit hizmet yapacağız. Bildiğiniz gibi Devir Tasfiye Komisyonu İl Özel İdaresi’ne ait taşınmazların dağıtımını yaptı. Taşınmazların birçoğunu hukuksuz bir şekilde AKP’li Tuşba Belediyesi’ne devir etti. Açıkçası burada şaşırdığım bir şey oldu Devir Tasfiye Komisyonu nasıl oldu da bu binayı bize verdi. Her halde farkına varmamışlar, yoksa bu binayı da alıp götürürdüler” dedi.

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Veysel yaptığı konuşmada, “ Biz seçimden büyük bir zaferle çıktık. Bu zaferin en büyük mimarı gece gündüz demeden çalışan halkımızın zaferidir. Bir kez daha seçim sürecinde bizlere destek veren, katkı sunan tüm arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme