Özgökçe: AK Parti’ye, Başbakan’a sahip Çıkın

AK Parti’nin Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Alaköy’de 7’den 70’e tüm köy halkının katılımıyla bir miting düzenledi.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve AK Parti Tuşba Belediye Meclis üyesi adaylar, Alaköy’de düzenlenen mitinge katıldı. Köy halkının katıldığı mitingde konuşan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Özgökçe, 30 Mart’tan itibaren yeni bir dönem başlayacağını belirtti. Her yer gibi Alaköy’den de büyük destek alacaklarına inandıklarını söyleyen Özgökçe, “Alaköy’ün her zaman için bu yörede önemli bir yeri vardır. Hükümetimiz de depremde ilkin buranın yaralarını sarma noktasında yardımcı oldu. Yıkılan evlerin ve ahırların yerlerine yeni evler ve ahırlar yapıldı. Okul ve sağlık ocağı noktasında desteklerini gördük. Fatih Belediyesi’nin burada yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Alaköy de AK Parti’ye, Başbakanı’na sahip çıkacaktır” dedi.
Alaköy’de tarımsal faaliyetlere, ağaçlandırmaya büyük destek vereceklerini dile getiren Özgökçe, “Tuşba merkezli büyüme hamlesini Alaköy’le yapacağız. Altyapı ve yollar konusunda çalışmalarımız olacak. Anayoldan Alaköy’e kadar olan yolda hazine ve meraya ayrılan yerde ağaçlandırma yaparak Alaköy’ün çevresini değiştireceğiz. Et Balık Kurumu’nun yerine büyük bir iş merkezi yapılacak, böyle bir çalışma var. Et Balık Kurumu buraya taşınıyor. Bu durum burada hayvancılık ve tarımsal faaliyetler açısından önemli kazanım olacak. Burada yapılacak çalışmalar ile Alaköy de emlak değerleri artacak” ifadelerini kullandı.
Daha önceki ziyaretlerinde köy için park ve spor alanları isteği olduğunu da söyleyen Özgökçe, “Burada yaptığımız ön çalışmadan sonra şimdiden söz veriyoruz, bu istekleri yerine getireceğiz. Çünkü her gün buraya farklı bir bakan geliyor ve bu isteklerinizi iletiyoruz. Bu konuda hükümet desteğini alıyoruz. 30 Mart’tan sonra size hizmet için start alıyoruz” diye konuştu.
27 Mart’ta Beşyol Meydanı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap edeceğini de hatırlatan Özgökçe, “Sizleri de meydanda görmek, o coşkuyu ve heyecanı hissetmenizi istiyoruz’’ şeklinde konuştu.
Özgökçe ve beraberindekiler, konuşmaların ardından köy ziyaretlerine devam etmek üzere Alaköy’den ayrıldılar.

Bakmadan Geçme