BAŞKAN ADAYI KEYİFLİ’NİN SEÇİM ÇALIŞMALARI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçesi Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli, seçimi kazanmaları halinde İpekyolu ilçesinin hizmetlerle ihya olacağını söyledi.

İpekyolu İlçesi Belediye Başkan adayı Abdulmenaf Keyifli, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bu çalışmalarının yanı sıra seçimi kazanmaları halinde ilçenin hizmet bazında hak ettiği konuma gelebilmesi için titiz bir çalışma yürütüyor. İlçenin bütün problemlerini enine boyuna masaya yatıran Keyifli, oluşturacağı özel bir ekiple bu önemli hizmetleri halka sunabilmenin gayreti içerisinde. Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz durmadan çalışan Keyifli, gittiği her ortamda AK Parti ile kazanılacak huzura, refaha, hizmete sıklıkla değinerek, seçmenlerin doğru tercih yapmasının önemine değiniyor.
İktidarın, hizmet, aş, iş olduğundan bahseden Keyifli, İpekyolu ilçe seçmeninin de bu manada tercihini AK Parti’den yana kullanacağından emin olduklarını söyledi.
Seçim çalışmaları ve ziyaretleri esnasında gittiği her yerde sıcak, samimi ve güler yüzle karşılanan Keyifli ve ekibi, seçmenlere 30 Mart’ta yapılacak olan seçimin bir milat niteliği taşıdığını ifade ederken, İpekyolu ilçesinin ise hizmete muhtaç olduğunu kaydetti. İlçenin gerçek hüviyetine AK Parti ile kavuşacağını ifade eden Keyifli, bunun için çok önemli projeler hazırladıklarını vurguladı. AK Parti olarak tek amaçlarının halka hizmet etmek olduğundan sıklıkla söz eden Keyifli, Türkiye’nin birçok yerinde, AK Partili belediyelerin kazanımlarının takdire şayan olduğunu kaydederken, Van’ın da bu manada iktidardan yana tercihini kullanmasının önemli olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme