HÜDA-PAR BAŞKAN ADAYLARI STRATEJİ BELİRLEDİ

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları istişare toplantısında bir araya geldi. İl başkanlığı binasında gerçekleşen istişare toplantısında bilgi alışverişinin yanı sıra seçim çalışmaları ele alındı.

Hüda-Par İl Başkanı Av. Rasim Saygın’ın başkanlığında yapılan toplantıya Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz ve tüm ilçe Belediye Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Saygın,  “Van iline artık Hür Dava’nın güneşi doğmuştur. Van artık Hür kadrolar ile dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet şiarıyla tanışacaktır. Bütün adaylarımızla birlikte halkımıza gideceğiz Allah’ın izniyle halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Seçim çalışma stratejileri konuşulan toplantıda adaylar ilçeleri hakkında bilgi sunarak yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Toplantı sonrası açıklama yapan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, “ Van Büyükşehir statüsü kazanmıştır. Dolayısıyla Van’ın bütün ilçe ve köylerine hizmet götürme görev ve yetkisi ilçe belediyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesine verilmiştir. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı ilçe belediye başkan adaylarımız ile birlikte koordineli yapıyoruz. Bugünkü toplantımızın amacı da budur. Halkımıza en iyi hizmeti götürebilmek amacıyla istişareler yapıyoruz. Bütün ilçelerimizde yapılan çalışmaları birlikte değerlendiriyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda seçimleri kazanarak, halkımızın hak ettiği rüşvetsiz, tarafsız, adil,  dürüst ve gerçek bir belediyecilik anlayışını halkımızla birlikte tesis edeceğiz inşallah.” Dedi.

Bakmadan Geçme