Selim Özgökçe: Hizmet inanç işidir

Ak Parti Tuşba Belediye Başkan aday Adayı Selim Özgökçe, Tuşba halkı ile buluşmaya devam ediyor. Özgökçe, Hizmetlerini vatandaşların ve esnafın ayağına götüreceklerini söyledi.

Rıdvan Can        

Seçim Bölgesi Tuşba İlçesi esnaf ve vatandaşları ile tek tek ilgilendiklerini belirten, Özgökçe, kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve desteklerinden memnun olduklarını söyledi.

 Ak Parti Tuşba Belediye başkan Aday Adayı Selim Özgökçe, "Aday adaylık sürecim boyunca Tuşba İlçesi'nin yoğun destek ve sevgisine çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz bu büyük sevgiye layık olabilmek. Her zaman dile getirdiğim gibi belediyecilik halkın memnuniyeti ile yapılmalıdır. Projelerinizde ve çalışmalarınızda vatandaşınızı dâhil ederseniz memnuniyet almış olursunuz. Tuşba İlçesi önce sakinlerinindir. Bizim için asıl proje ve hizmet anlayışı halkımızın destek gösterdiği ve katıldığı projeleri hayata geçirmek olacaktır. Hizmetin herhangi bir sebeple aksamaması için bütün tedbirler önceden alınacaktır. Zaman halka hizmette sınır tanımama zamanıdır. Bu anlamda biz, belediye günün her saati vatandaşının emrinde olmalıdır ve olacaktır diyoruz" dedi.

  ''HİZMET İNANÇ İŞİDİR''

Tuşba Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı sürecinde sıkılmadık el, dinlenmedik insan bırakmamayı hedefleyen Selim Özgökçe, En büyük amaçlarımdan bir tanesi ailesi gibi gördüğü Tuşba İlçesi halkı ve esnafına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğini sözlerine ekleyen, Özgökçe; "Hizmet, inanç işidir. Tuşba İlçesinin değerleriyle yola çıktık. Tuşba İlçemizin tarihi, kültürel dokusuna sahip çıkacağız. Tuşba İlçemizin turizminin canlanması açısından elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

 "BİZ HER ZAMAN TUŞBA'DAYDIK"

Tuşba İlçesi ile ilgili başta Arıtma Tesisi olmak üzere Sahil yolu ve kente artı değer katacak çok sayıda proje hazırladıklarını kaydeden Selim Özgökçe, "Önemli olan hayata geçirilebilecek olan projeler üretebilmektir. Tuşba İlçemizin sosyal, ticari yapısını bilmek, tanımak, buradaki esnafın, vatandaşların yaşam biçimine tanık olmak gerekir. Bunları bilmeden,  halkla birlikte yaşamadan, proje üretmek, ayakları yere basmayan söylemlerde bulunmak, gerçekçi değildir. Biz,  Tuşba'da yaşadık, yaşıyoruz. Sadece seçim zamanı halkımızla beraber değiliz. İş yerimiz, evimiz, dostlarımızla, iyi günde de kötü günde de,  Tuşba İlçemiz'de beraberiz ve Tuşba'da atacağımız her adımımız hesaplı, planlı, geleceğe katkı sağlayacak şekilde hazır.  Tuşba İlçemizi yeniden çağın hızına yaklaştıracak, modern, ticari, sosyal, kültürel alanda diğer ilçelerden adım adım önde bir ilçe haline getirmek için, "yeniden hizmet" anlayışıyla geliyoruz. Dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen İlçemiz halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme