TEGV’DEN BAŞKAN BABUR’A ZİYARET

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Çatak Öğrenim Birimi Sorumlusu Gülay Aras Koç, Çatak Belediye Başkanı Emin Babur'u TEGV'e verdiği destekler için ziyaret ederek plaket verdi.

Çatak ilçesinde birçok köye ulaşarak eğitim desteğinde bulunan TEGV, kendilerine destek olan Çatak Belediye Başkanı Emin Babur'u makamında ziyaret etti. Gülay Aras Koç, bu yıl içersinde Çatak ve köylerinde sürdürülen “Eğlen, Öğren, Hijyen" etkinliklerinde kendilerine ulaşım konusunda destek sağlayan Çatak Belediye Başkanı Emin Babur'a teşekkür plaketi verdi. Her türlü yardımda kendileriyle hareket eden ve gerçek bir eğitim gönüllüsü olan Başkan Babur'a minettar olduklarını söyleyen Gülay Aras Koç, "Zor koşullarda faaliyetler yürütüyoruz. Bu faaliyetleri yürütürken Başkan bize maddi ve manevi birçok destekte bulundu. Bizde bugün onun bu iyilikleri için buradayız. Yaptığı yardımlar bizi çok mutlu etti. Onun eğitime verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
TEGV'in birçok öğrenciye ulaşarak onları mutlu ettiğini ve eğittiğini söyleyen Başkan Babur da, TEGV'in çalışmalarına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme