TİCARİ TAKSİLER YENİLENİYOR

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Tofaş yetkilileri arasında imzalanan protokol çerçevesinde ildeki ticari taksiler yenileniyor.

Düzenlenen toplantıda bir açıklama yapan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, ildeki ticari taksilerin artık yenilenmesinin zamanı geldiğini belirterek, bu kapsamda Tofaş yetkilileriyle uzun zamandır yaptıkları görüşmelerde mutlu sona ulaştıklarını söyledi. Amaçlarının müşterilere hizmetin en iyisini verebilme olduğunu ifade eden Alpaslan, “İlde acil durumda değişmesi gereken 300 tane taksi plakalı araçlarımızın değişimi için biz kendilerinden ricada bulunduk. Soğuk kış şartları içerisinde iyi, sağlam, güvenilir araçlarla birlikte, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilme çabası içerisine gireceğiz. Hem kış hem de yaz şartlarına uygun donanımlı, az yakıt tüketebilen, motor hacmi yüksek olan, esnafımıza ve bölgemize yakışır otomobil istedik. Bunu isterken de kendilerinden bir ricamız olmuştu. Ödeme gücümüze göre bir ödeme planı çıkarmalarını istedik. Bunun yanında 600 TL’yi aşmayacak şekilde araçlarımızın taksitlendirmelerini istedik. Sağ olsun onlarda bizi kırmadılar. Tüm isteğimizi kabul ettiler. Ben, tüm şoför esnafı adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Tofaş CRM ve Satış Müdürü Cenap Özsaraç da 40 yılda bir üst üste gelecek fırsatı Van için getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Van, bizim için gerçekten çok önemli. Geçmiş dönemde olan talihsiz günlerde de biz elimizden geleni yapmak için anında buraya koşup destek vermeye çalışmıştık. Yine ticari taksilerin yenilenmesi noktasında Van’a çok özel fiyatlar temin etmeye çalıştık. Şimdiden yeni araçların Van’a hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
Tofaş Bölge Sorumlusu Ekin Şengül ise Tofaş olarak Van esnafı için ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini dile getirerek, “Kredili araç alan taksicilerden 8- 9 bin TL tutan kasko mecburiyeti aranmayacaktır. İsteyen yapar, istemeyen yapmaz. Yine taksici esnafımıza yaptığımız kolaylıklardan biri de bir kuruş para ödemeden isteyen aracını alıp gidebilir. Ayrıca kendileri için 48 aya varan taksitler yaptık. Bunun yanında taksici esnafımız, aracını servise getirdiğinde beklemeden, sıraya girmeden aracını yaptıracaktır. Ben yeni araçların Van’a ve taksi esnafına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Taksici esnafı da kendilerine bu imkanı sunan Başkan Alpaslan ve Tofaş yetkililerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Bakmadan Geçme