‘AK PARTİ BÜTÜN OYUNLARI BOZACAK’

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Kaya, AK Parti’nin oynanmak istenen bütün oyunları bozacağını, yerel seçimlerden güçlenerek, başarıyla çıkacağını söyledi.

 

 

 

Rıdvan CAN

AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı İlhan Kaya, milletin desteğini alan AK Parti üzerinde oynanmak istenen bütün oyunların bozulacağını AK Parti’nin yerel seçimlerden oyunu artırarak, güçlenerek  çıkacağını söyledi.

EDREMİT HALKINA GİZMET  ETMEK İSTİYORUM

Seçim yarışının adaylarını açıklanmasıyla renkleneceğini,  bu süreçte AK Parti adayı olarak seçmenlere söyleyecek çok sözünün  olacağını ifade eden Kaya, “ AK Parti ülkemizde her alanda değişimin,  dönüşümün öncüsü olmuştur.  Meyve veren ağaç taşlanır. AK Parti ülkemizin çimentosudur, güvencesidir,  sigortasıdır.  Edremit ilçesi başkan aday adayı olarak Van ve ilçelerde de kalkınmanın, modern kentleşmenin AK Parti hükümeti ve kadrolarıyla mümkün olacağına inanıyorum Siyaset benim için amaç değil hizmet aracıdır. Ben iş adamıyım. Bu, ilin istihdam alanı yaratan bir evladı olarak görev verilmesi durumunda 40 yıldır yaşadığım Edremit ilçemize ve değerli Edremit halkına hizmet etmek istiyorum. Edremit ilçemizi geleceğe taşıyacak, ilçemizde yaşayan insanlarımızı mutu edecek proje düzeyinde hayallerim var. Edremit seçmeni ile el ele vererek Van’ın dinlenme,  turizm,  sosyal ve doğal yüzü olan Edremit ilçemizi layık olduğu yere getireceğime inanıyorum.  Bilgi birikim sahibi yetenekli kadro kurarak Edremit’i geleceğe taşıyacağım”  dedi.

AK PARTİ BELDİYECİLİĞİNİ EDREMİT’E GETİRECEĞİM

AK Parti’nin 11 yıl boyunca Türkiye’de devrim niteliğinde yatırım, değişim ve kalkınma gerçekleştirdiğini, son 5 yıl belediyecilkte Van’ın talihsiz bir dönem geçirdiğini vurgulayan AK Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı İlhan Kaya, “  Van ve Edremit Belediyesi’nin AK Parti’de olmamasının sıkıntılarını, eksikliğini halkımız günlük yaşamında hissediyor. Belediyecilik demek sadece yol, kaldırım, asfalt makyaj değil.   AK Parti’nin devasa projeler, parklar, hayvanat bahçeleri, sosyal donatılar,  alt ve üst geçitler,  eğlence, dinlenme alanları yanında bilim, kültür merkezi projeleri gerçekleştiren, modern şehirleşmeyi ve insanı  esas  alan  belediyecilik anlayışını Edremit’e getireceğim. AK Parti’nin Van’da yapacağı  çok iş var.  Vatandaşlarımıza sağlıklı, güler yüzlü,  huzur veren, herkesi  kucaklayan bir belediyecilik vaat ediyorum” diye konuştu.              

EDREMİT’İN YAPISINI BİLİYORUM

Sosyal, toplumsal, kültürel ve ekonomik yapısını yakından bildiği Edremit ilçesinde  başkan adayı olması durumunda seçimi farklı kazanacağını söyleyen İlhan Kaya , “  Edremit sınırları içinde yaşayan bütün insanlarımız ailemi ve beni bilir ve tanır. Herkesle sevgi ve sayı çerçevesinde samimi bir ilişkimiz,  dostluğumuz var.  İlçemde yaşayan kanaat önderleri, şahsiyetlerle, ailelerle nihayetinde birçok seçmenle birebir görüştüm.  Topluma ve değerlerine saygılı olan hizmet için yola çıkan kardeşlerine hüsnü kabul gösterdiler. Bu ilgi beni mutlu etmiştir. Belediye başkanı seçildiğimde Edremit’e çok şey kazandıracağıma inanıyorum.  ” dedi.

MİLLET OYUNU BOZACAK

İstanbul merkezli operasyonları değerlendiren AK Parti Edremit belediye başkan aday adayı İlhan Kaya, yanlış yapanlar varsa mutlaka cezasını çeksin ancak kimse AK Parti üzerinde oyun oynamaya kalkmasın. Basireti çok güçlü olan bu milletin ülkemize birilerinin  zarar verilmesine müsaade etmeyeceğini söyledi. AK Partiye gönül verenlerin her zamankinden daha çok AK Parti etrafında birleştiğini vurgulayan Kaya, “ Yanlış yapanlar her yerde her zaman vardır.   AK Parti yanlışlara kim olursa olsun müsaade etmez. AK Parti sahnelenmek istenen oyunlardan da etkilenmez. Sonuçta milli iradenin getirdiğini milli irade götürür.”    

Bakmadan Geçme