Oğulları gözaltına alınan bakanlar konuştu

Oğulları gözaltına alınan Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar ve Muammer Güler, operasyonu değerlendirdi.

Dün sabah saatlerinde 'rüşvet ve yolsuzluk'soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan da bulunuyordu

ZAFER ÇAĞLAYAN: BİR ŞEY ÇIKMAZ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, konuyla ilgili olarak kendisini ziyaret edenlerle konuşan Bakan Zafer Çağlayan, "Bu soruşturmadan bir şey çıkmaz" açıklamasını yaptı.

ERDOĞAN BAYRAKTAR: KONU YARGIDA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 47 kişiden biri oldu.

Gözaltına rağmen bugün için planlanan rutin programını bozmayan Bakan Bayraktar milletvekilleriyle birlikte Trabzon'da bir takım temaslarda bulundu. Burada operasyonu televizyonlardan öğrendiğini ifade eden Bakan Bayraktar oğlunun gözaltına alınmasıyla ilgili olarak sorulan sorulara, "Bir şey söyleyemem, konu yargıda" açıklamasını yaptı.

MUAMMER GÜLER SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in kendi oğlunun da gözaltına alındığı operasyonla ilgili,"Emri ben verdim" şeklinde başlayan açıklamasının gerçek dışı olduğu, Bakan Güler'in konuyla ilgili herhangi bir açıklama yaopmadığı ortaya çıktı.


Bakmadan Geçme