OKULLAR ARASI FUTSAL MÜSABAKALARI

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Okullar Arası Futsal Müsabakaları’ sona erdi.

2013-2014 okul sporları faaliyetleri arasında yer alan genç erkekler ve kızlar futsal müsabakaları İskele Yatılı İlköğretim Bölge Okulu spor salonunda yapıldı. 22’si erkek, 30 takım ve 348 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda erkekler kategorisinde Orhan Okay Teknik Endüstri Meslek Lisesi birinci olurken, kızlar kategorisinde ise Van Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci oldu.
Oynanan final müsabakası sonrasında derece elde eden okul takımlarına kupalarını Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Spor Şube Şefi Muttalip Demir verdi.
Ödül töreni sonrası bayanlar kategorisinde il birincisi olmanın mutluluğunu yaşayan Van Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oyuncuları, yapılan bu etkinliğin kendileri için oldukça keyifli geçtiğini belirttiler. Bayan sporcular, “Bugün burada aldığımız başarının ayrı bir önemi ise salon futbolunda kızların da iddialı olduğunu gösterdik. Önümüzdeki günlerde Van'ı temsilen Türkiye şampiyonası grup müsabakalarına katılacağız. Orada da elimizden gelen gayreti gösterip en iyi başarıyı ilimiz adına almak istiyoruz. Bu tür etkinliklerde bizleri de unutmadıkları için tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme