“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ HEBA EDİLİYOR”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, çocukların geleceğinin heba edildiğini ifade ederek, 1 milyon 50 bin nüfuslu şehrin geleceği söz konusu olduğunu söyledi.

Seçim turlarına devam  Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, beraberinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve il yönetimi ile birlikte Van Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğinin (VASİAD), Van Ticaret Borsası (VATBO), Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, TÜMSİAD Van Şubesi ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İlk olarak VASİAD’ı ziyaret eden Gülaçar’ı burada VASİAD Başkanı Ali Çiçeksay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyareti sırasında 2014 seçiminin önemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gülaçar, büyük resme bakarken Van’ın geleceği başta olmak üzere çocukların geleceğinin değerlendirilerek oy verilmesi gerektiğini belirtti. Bu seçimle birlikte yeni bir dönemin başladığını anlatan Gülaçar, “Kaybedilen 5 yıl içerisinde hiçbir şey yapılmazken, seçimlere 3 ay kala altyapısı yapılmamış sokaklara asfalt dökülüyor. İnsanlarımızı kandırmaktan başka birşey değil bu. Bu aşamada Allah’ın izniyle bu kenti yeniden kurtarmak elimizde. Rabbim niyetlerimizi biliyor bizi bu niyetlerimizle halis kılsın. Bir sorumluluğumuz var hakikaten bu şehrin geleceği bu seçime bağlı, halkımızın çocuklarının geleceğini göz önüne alarak hareket etmeleri gerekir. Eğer biz hizmetlerimizi mesajlarımızı insanlarımıza doğru verirsek bunun karşılığını alacağız. Bu yüzden inançlı kadroların, imanlı kadroların bu işi götürmesi gerekir. 2014 seçimleri ilimizin kalkınması için önemli bir yer tutmaktadır. İlimizin ekonomisinin iyi olması ile birlikte Van bir Kayseri, bir Bursa olmayı hak ediyor. Onun için seçimler ilimizin ekonomisi açısından da önemli. Bu yüzden seçimleri kazanarak iktidarımızın imkanlarıyla da bu kenti yeniden inşa etmeliyiz. Bu bir Ak Parti veya Osman Hoca meselesinden çok çocuklarımızın geleceği meselesidir. Bu bir dava meselesidir. BDP belediyesi Haçortta bir merkez yaptırmış çocuklarımız oradaki çocuklarımızın geleceği heba edilmektedir. Oradaki çocuklar bizim çocuklarımız ama gelecekleri heba ediliyor. Bu seçimler 1 milyon 50 bin nüfuslu şehrimizin geleceği için önem arz ediyor. Van bir Yüksekova bir Hakkari’ye dönüştürülmek isteniyor. Bu dur diyecek olanda çocuklarının geleceğini düşünen halkımızdır” dedi.

Abdullah Aras’da birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, şehrin geleceği için bu yükü birlikte taşımaları gerektiğini kaydetti.

Yapılan ikramların ardından Van Ticaret Borsası (VATBO), Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hamza Karadayı, TÜMSİAD Van Şubesi Başkanı Göksal Yarız ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle de görüşen Gülaçar, kentin geleceği için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Sivil toplum örgütü ve sendika başkanları da hayırlı olsun temennisinde bulunarak destek sözü verdiler.

Bakmadan Geçme