ODA SEÇİMLERİ İÇİN ZİYARETLER SÜRÜYOR

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı’na aday olan İrfan Haktanır, ekibiyle birlikte Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (VESOB) bağlı odaların seçimlerine sayılı günler kalırken, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı’na aday olan İrfan Haktanır, arkadaşlarıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Oda başkanlığına adaylığı ile ilgili Van Valisi Aydın Nezih Doğan’a bilgiler veren Haktanır, üyelerine hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti. İyi projeleriyle üyelerinin daha iyi şartlarda Van halkına hizmet vereceğini anlatan Haktanır, yönetime getirilmeleriyle birlikte projelerini hayata geçireceklerini kaydetti.
Van için güzel bir seçimin geçmesi temennisinde bulunan Vali Aydın Nezih Doğan, hak edenin kazanmasını diledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Vali Doğan, bir göreve birçok adayın talip olmasının çok güzel bir manzara olduğunu belirtti. Vali Doğan, seçimlerin Van’a ve Van halkına hayırlar getirmesi diledi. 

Bakmadan Geçme