“ŞOFÖRLERİMİZ HER KONUDA DİKKATLİ”

Van 31 Numaralı Umum Servis ve Okul Taşıtları Kooperatifi Başkanı Mümtaz Atacan, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerinin her konuda çok temkinli davrandığını söyledi.

Van 31 Numaralı Umum Servis ve Okul Taşıtları Kooperatifi Başkanı Mümtaz Atacan, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerinin her konuda çok temkinli davrandığını söyledi.

İstanbul’da yaşanan minibüs kazasından sonra minibüslere yönelik Türkiye’nin bir çok ilinde sıkı bir denetleme başlarken, Van 31 Numaralı Umum Servis ve Okul Taşıtları Kooperatifi Başkanı Mümtaz Atacan, meydana gelen kazanın çok üzüntü verici olduğunu belirtti. Van’da da bu tür kazaların yaşanmaması için başta okul servisi şoförleri ile toplu taşıma yapan minibüs şoförlerinin çok dikkatli davrandığını belirtti. Herhangi bir kazanın yaşanmaması için Van’da ki şoförlerin bu konuda her kurala uyduklarını anlatan Atacan, “Kooperatifimiz şoförleri gerçekten çok duyarlı davranmaktadırlar. Ailelerin canlarını emanet ettikleri evlatlarını, kurallara riayet ederek götürüp getiren şoförlerimiz çevreye bile rahatsızlık vermemek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Sitelere giren arkadaşlarımız kornaya bile basmıyorlar ve insanları rahatsız etmiyorlar. Okul önlerinde, bahçelerde sitelerde müzik açmıyorlar, öğrencilerin verdiği kasetleri bile çaldırmıyorlar. Şoförlerimiz taşıdıkları öğrencilerin kendi kardeşleri, kendi ailelerinden birini taşıyormuş gibi dikkat ediyorlar. Konu kazalar olunca daha temkinli daha hassas oluyorlar. Ben bu konuda şoförlerimizi tebrik ediyorum. Bize emanet edilen canları sağ salim dikkatli bir şekilde götürüp getirmektedirler. Olumsuzlukların yaşanmaması için durmadan şoförlerimize seminerler düzenlemekteyiz. Uyarılarda bulunarak bilgilendirmekteyiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme