İPEKYOLUSPOR'DA AYDIN OYMAN DÖNEMİ

İpekyoluspor'da Aydın Oyman, dönemi resmen başladı.

Rıdvan Can

İpekyoluspor'da Aydın Oyman, dönemi resmen başladı.

Bölgesel Amatör lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Antrenör Attila Biçici ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan İpekyoluspor'da yönetim kurulu Tecrübeli teknik Direktör Aydın Oyman ile anlaşma yaptı.

 Oyman, Başarılı olmaya geldim...

İpekyoluspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Aydın Oyman, gazetemize yaptığı özel açıklamada, “İşini en iyi şekilde yapıp İpekyoluspor'u daha yukarılara taşımayı hedeflediklediğini ifade eden, Oyman, zor bir süreçte takımın başına geçtiğini ve aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek, İpekyoluspor’u daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Görevimizin bilici içerisindeyiz. Başarlı olmaya geldiklerini belirtti.

 Pazar günü Yüksek ovaspor’la deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını ifade eden, Oyman, Takımla ilk resmi maçıma çıkacağım zor bir deplasman maçı olacak bu maçta kendi tarzımızı ve oyun düşüncemizi takım oyunu içerisinde bize yakışır şekilde sahaya yansıtıp üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

 Takımın genç ve tecrübeli futbolculara sahip olduğunu ifade eden Oyman, takımla ilk antrenmanına çıktığını ve futbolcuların antrenmanlarda istekli ve arzulu bir profil çizdiğini kaydeden Oyman, “Şu anda puan durumu ne olursa olsun sıralamada ilk 5 içinde yer almak için istekliyiz. Bunun sahada mücadele, tabelada da skora yansıması gerekiyor. Ligin ilk devresi bitene kadar alabileceğimiz en iyi puanı almak istiyoruz" dedi.

 KAHRAMAN, “ÇOK KALİTELİ BİR HOCAYLA ANLAŞTIK”

 Rıdvan CAN

İpekyoluspor  kulüp başkanı Mahmut Kahraman, yaptığı açıklamada, ikinci yarıya daha iyi başlayacaklarını belirterek, takımın başına çok kaliteli ve işini çok iyi bilen tecrübeli Teknik Direktör Aydın Oyman’ı getirdiklerini kaydederek, "Takımı ve Lig’i çok iyi bilen kaliteli bir hocayla anlaştık. Hoca konusunda çok iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

 KAHRAMAN, “DEVRE ARASI TRANSFERLER OLACAK”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kahraman; Lig uzun bir maraton olduğunu ve geride kalan ilk devrede  kart cezalıları, sakatlıklar ve ekonomik sıkıntılar eklenince büyük sıkıntılar yaşadık.  Bunların yanında şehrin büyüklerinden hiçbir destek almadan takımı buralara getirdik. Kaybedilen hiçbir şey yok. Futbol değişken bir oyun ve 3 puanlı sistemde her an her şey olabilir. Takımın başına işinde tecrübeli bir teknik adam getirdik ve hocamız Aydın Oyman nezaretinde birkaç transfer yapacağız ve ikinci devreye iyi başlamak için çalışmaları sıkı tutacağız ve başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ara dönemi en iyi şeklide geçirip eksik bölgelerimize nokta transferler yapacağız ve bu kapsamda transfer çalışmalarında önemli oyuncular ile görüşme halindeyiz. Netleşen transferleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme