KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı ziyaret ettiler.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ı ziyaret ettiler. 
Van TSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Meral Ayhan, Sultan Özgökçe, Semra Odabaşı ve Serap Bayram’dan oluşan heyet, Van Valisi Aydın Nezih Doğan’a kurul ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Görüşmede Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Van ekonomisin kalkınması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, “Bunun için öncelikle Van’ın genel imajının düzeltilmesi için çok çalışmalıyız. Van artık olumlu işlerle gündeme gelmeli. Bunun için herkesin çaba göstermesi gerekir” dedi.
Vali Doğan, bundan böyle yapılacak çalışmaların artık çok iyi fizibilite edilerek yapılması gerektiğini söyleyerek, “Kim yatırım yapacaksa bunu iyi araştırmalı. Küçük düşünmemeliyiz. Büyük düşünmeliyiz. Dünyayı iyi okumalı, ekonomik yatırımları buna göre yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Van Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Vali Aydın Nezih Doğan’dan yatırımlarda ve ekonomi organizasyonlarında kadınların desteklenmesi için destek istediler.

Bakmadan Geçme