TÜM DİYANET-SEN ERCİŞ’TE TEMSİLCİLİK AÇTI

Tüm Diyanet-Sen, Van’ın Erciş ilçesinde temsilcilik ve misafirhane açtı.

Tüm Diyanet-Sen, Van’ın Erciş ilçesinde temsilcilik ve misafirhane açtı. 
Ebubekir Çiftci Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen yemekli temsilcilik ve misafirhane açılışına Tüm Diyanet-Sen Genel Başkanı Ömer Çatık, Doğu Anadolu Bölge Başkanı Necdet Kaya, Kars İl Başkan Yardımcısı Ferhat Özkesemen, Erciş İlçe Başkanı Metin Sağlam ile çevre il ve ilçe temsilcileriyle üyeler katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan Erciş İlçe Başkanı Metin Sağlam, misafirhanenin sadece sendika üyelerine değil, bütün imamların olduğunu söyledi.
Tüm Diyanet-Sen Doğu Anadolu Bölge Başkanı Necdet Kaya ise, kendisinin de bu yörenin insanı olduğunu, bu açıdan doğunun zor coğrafyasını iyi bildiğini belirterek, hizmetlerinin tüm il ve ilçelerde yapılacağını bildirdi. Kaya, “Ben sık sık bu bölgede olacağım. En uzaktaki üyemizin sorunlarını dinleyeceğim. Tüm Diyanet-Sen olarak arkadaşlarımızın sorunlarını çözeceğim” dedi.
Tüm Diyanet-Sen Genel Başkanı Ömer Çatık, diğer sendikalarda olmayan hizmetlerle üyelerine hizmet edeceklerini belirterek, “Doğuda ilk misafirhanemizi Erciş’te açtığımızdan dolayı çok mutluyuz. Biz arkadaşlarımıza başkan, genel başkan olarak değil, bir hizmetkar olarak hizmet edeceğiz. Ayrıca, bizleri samimi bir şekilde karşılayan Erciş halkı ile imam hatipli kardeşlerime de candan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme