Hakan Plastik’in hedefi Avrupa’ya İhracat

Van, Urfa ve Tekirdağ fabrikalarında ürettiği su borularıyla Türkiye'nin yüzde 70'ine hizmet veren ve ihracat yapan Hakan Plastik önceki gün Rescate Otel'de düzenlediği seminerde bayilere hem ürünlerinin kalitesini hem de hedeflerini anlattı.

Rıdvan CAN

Van'ın köklü firmalarından, boru sektöründe yarım asırlık deneyim ve uzmanlığa sahip Hakanlar Plastik, Rescate Otel'de düzenlediği bayiler seminerinde 2013 yılını değerlendirerek, 2014 yılı için hedef ve beklentileri anlatıldı.  Seminere katılan Bayilere son teknolojiyle üretilen Su Tesisatı, Kanalizasyon, Atık Su boruları, Bina içi ve inşaat sektörünün her alanında kullanılan borular hakkında bilgi verilerek fabrikalar tanıtıldı.

 BAYİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Seminere ev sahipliği yapan Hakan Plastik A.Ş. Genel Müdürü İshak Sevimli, inşaat sektörünün birçok alanında hizmet verdiklerini ifade ederek,  "Bu alanda özellikle Su Tesisatı, Kanalizasyon, Atıklar, Alt yapı ve Bina içi gibi önemli yerlerde kullanılan son teknoloji ile üretilen ürünlerimiz yüksek kalite standartları sayesinde Türkiye'nin dört bir yanında büyük ilgi görüyor" dedi. 

KALİTE FARKI

ANLATILDI

Van'da inşaat alanında hizmet veren ve yıllardır Hakan plastik A.Ş. ile çalışan Bayilere yönelik seminer düzenlediklerini anlatan Sevimli, seminerde satış sonrası hizmetler ve projeler hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi sunarak, son teknoloji ile üretilen Boruların, Altyapı, kanalizasyon altyapısı ve bina içi su tesisatlarında kullanılacak boruların özelliklerini, kalite farkını anlattıklarını kaydetti.

2014 İHRACAT YILI OLACAK

Türk markası  olan Hakan Plastik, Türkiye'deki ve dünyadaki önemli inşaat projelerine üretim yapıyor.  Modern tesislerinde üretim yapan Hakan Plastik A.Ş'nin   "Yenilikçilik, Araştırmacılık, Güvenilirlik ve Teknoloji Odaklılık" gibi unsurların üzerine kurulu kimliğiyle, dünya plastik boru sektöründe daha iyisini yapma yolunda yeniliklere devam etiğini ifade eden İshak Sevimli, " 2014 yılında Avrupa ülkelerinin yüzde 80' ine ürünlerimizi ihracat yapmayı hedefliyoruz. Hakan Plastik için2014 yılı ihracat yılı olacak" diye konuştu.

Bakmadan Geçme