Usta gazeteciler “Marka Şehirler” Van seminerinde

Basın İlan Kurumu'nun 'Marka Şehirler' ana başlığı altında ''Medya ve İletişimde Tecrübe Paylaşım Günleri'' konulu seri konferanslar dizisi devam ediyor.

İlki 5 Ekim'de Konya’da, ikincisi 15 Kasım'da Erzurum'da gerçekleştirilen seminer dizisinin üçüncüsü 3 Aralık Salı günü Van'da yapılacak.

Yeni iletişim çağında medyanın en önemli işlevinin demokrasiyi canlı tutmak olduğu gerçeğinden hareketle kurumların ve medyanın değişen dünyaya nasıl ayak uyduracağının konuşulacağı, tartışılacağı seminer  yarın Elite Worl Otel'de saat 09.30'da başlayacak. Gün boyu sürecek seminerde, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Kazancı, Televizyon Sunucusu ve Program Yapımcısı İnci Ertuğrul, Gazeteci ve Program Sunucusu Özge Uzun, Gazeteci ve Spor Spikeri Orhan Ayhan, Gazeteci Yazar Aykut Işıklar, Ensonhaber Medya Grup Başkanı Serkan Kalemciler ve Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Usta yerel medya çalışanları ve geleceğin gazeteci adayları üniversite öğrencileriyle tecrübelerini paylaşacaklar.

Bakmadan Geçme