ZİRAAT BANKASI’NDAN BİLİŞİM SINIFI

Ziraat Bankası, Van’da Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokulu’na 20 kişilik bir bilişim sınıfı kurdu.

Ziraat Bankası, Van’da Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokulu’na 20 kişilik bir bilişim sınıfı kurdu. 
Birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da desteğini aralıksız sürdüren Ziraat Bankası, ihtiyacı olan okullara yaptığı çeşitli bağışlarla eğitime katkı sunuyor. Ziraat Bankası, bir destek de Van’ın Edremit ilçesinde bulunan Hilmi Irak İlkokulu ve Ortaokulu’na yaptı. Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği yetkilileri tarafından 20 adet bilgisayar, 20 adet bilgisayar masası, 20 adet kolçaklı sandalye, 10 adet koltuk, 5 adet çalışma masası, 11 adet Etajer 1 adet tv sehpası, 8 adet raflı dolap, 2 adet yazıcı,1 adet fotokopi makinası ve çeşitli teknik malzemeler Okul Müdürü Feyzi Uzan’a teslim edilerek 20 kişilik bir bilişim sınıfı oluşturuldu. Bilişim sınıfının açılışına; Ziraat Bankası birim müdürlerinden Ümit Ayber, Deren Dolmacı, Edremit Şube Müdürü Şaban Derge, İnsan Kaynakları Yetkilisi Metin Demir, Yönetici Asistanı Deniz Başdinç, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
ÖĞRENCİLERDEN ZİRAAT BANKASI’NA TEŞEKKÜR
Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği yetkilileri ve okul idarecilerinin yaptığı açılışla yeni bir bilişim sınıfına kavuşan öğrenciler, Ziraat Bankası’nın okullarına yaptığı sürpriz jestine karşılık teşekkür etti. Öğrenciler, artık okulda bilgisayar eğitimini de görecekleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Okul Müdürü Feyzi Uzan, bilişim sınıfını kuran Ziraat Bankası’nın okullarında büyük bir eksikliği giderdiğini ifade ederek yapılan desteğin çok anlamlı ve örnek teşkil ettiğini belirtti.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINI ÖNEMSİYORUZ”
Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Aziz Ercan Yıldızhan, yaptığı açıklamada; “Ziraat Bankası birçok alanda olduğu gibi eğitime de destek sunarak, bir bankadan daha fazlasını yapmaktadır. İhtiyacı olan okullara çeşitli yardımlarımız sürüyor. Öğrencilerimizin başarılarını önemsediğimiz için bu tür yardımları yapıyoruz. Eğitime destek vermek amacıyla yaptığımız yardımların örnek teşkil etmesini arzuluyoruz” dedi.
Hilmi Irak İlköğretim Okulu’na kurulan bilişim sınıfının hayırlı olmasını temenni eden Yıldızhan, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Van’da İnönü ve Kerim Tuncer İlkokulu ve Ortaokulları’na da kütüphane kurduran Ziraat Bankası, eğitime desteklerini aralıksız devam ettireceğini bildirdi.

Bakmadan Geçme