BİRLİK-BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Kılıç 'Adaylık sürecinden buyana gördüğü destekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Rıdvan Can

Kılıç; 'Bu bir hizmet yarışıdır. Aday kim olursa olsun, fitne-fesat olmadan birlik-beraberlik içerisinde AK Parti'nin adayı Edremit Belediye Başkanlığını kazanacaktır' dedi.

AK Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Kılıç, adayın belirlenmesi öncesinde çarpıcı ve iddialı açıklamalarda bulundu. Aday Adaylığı sürecinde gördüğü destekten duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıç, kamuoyunda yer alan dedikodulara da cevap vererek, 'AK Parti'nin adayı kim olursa olsun, fitne-fesat olmadan el ele, kol kola vereceğiz ve AK Parti'nin adayını Edremit Belediye Başkanı yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

AK Parti'nin toplumun her kesiminden destek aldığını ve aday adaylık sürecinde bunun tescillendiğini vurgulayan Kılıç, 'Büyük bir coşku ile aday adaylığımızı kamuoyu ile paylaştık. Orada toplumun her kesiminden birilerinin olması beni ayrıca memnun etti. Oradaki coşkunun üst seviyede olması heyecanımıza heyecan kattığını ve şuana kadar seçimlerdeki en büyük ihtiyacımız, en büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğinde bir tezahürü olarak ortaya çıkmasıdır. AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. AK Parti'nin önümüzdeki seçimlerde toplumun her kesiminden büyük bir destek alacağını biliyoruz. Aday adaylığı açıklamamızda gördüğümüz coşku ile buda tescillenmiş oldu. Bu seçimlerde AK Parti adayı Edremit Belediye başkanlığını kazanacaktır' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme