RESCATE HOTEL'DE YILBAŞI BALOSU

Van'da, yaklaşan yılbaşı ile birlikte oteller hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Rescate Hotel ise yılbaşı gecesi için özel bir program düzenliyor.

Yaklaşan yılbaşı ile birlikte oteller hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Rescate Hotel yılbaşı gecesi için özel bir program düzenliyor. 
Yılbaşına sayılı günler kala, turistik işletmelerin hazırladığı özel yılbaşı programları birbiriyle yarışmaya başladı. Van’da 4 ve 5 yıldızlı otellerin yılbaşı programlarında zengin mönüler ve sınırsız eğlenceler yer alıyor. Kentin ilk 5 yıldızlı oteli Rescate Hotel ise, ‘Kışa merhaba’ geceleri kapsamında özel bir yılbaşı gecesi düzenliyor. Hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Rescate Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, yılbaşı balosunda misafirlerin saksafon müziği eşliğinde giriş kokteyli ile karşılanacağını söyledi. Angün, “Misafirlerimiz daha sonra Sala Grande Balo Salonu’na giriş yapacaklar. Yılbaşı balosu mönümüz oldukça zengindir. Yine misafirlerimiz otelimizde yılbaşı balosunda leziz yemekleri tadarken, eğlenceye de doyacaklar. Yılbaşı gecesinde bizi tercih eden misafirlerimiz Sinan Suruç ve orkestrası, Bahar, oryantal Banu ve Türk Halk Müziği’nin ünlü yorumcusu Bedri Ayseli ile müziğin ve eğlencenin tadına varacaklar” dedi.
Çocuklara ayrı bir salonda güzel sürprizler hazırladıklarını da ifade eden Rescate Hotel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, “Yılbaşı gecesinde çocukları unutmadık ve onlar için ayrı bir salon hazırladık. Yılbaşı partisinde çocuklarımıza özel mönü hazırladık. Çocuklar palyaço ile eğlenceli oyunlar, hikaye anlatımları ve sürpriz hediyelerle keyifli vakit geçirecek, böylelikle ailelerinin de gözleri arkada kalmayacak. Özetle Rescate Hotel’i tercih eden misafirlerimizi muhteşem bir yılbaşı balosu bekliyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme