Van İnternet Medyası Dernek Kurdu

Van İnternet Medyası Derneği (VİMED) resmen kuruldu. VİMED geçici yönetim kurulunu belirlemek için Van TSO protokol salonunda yapılan toplantıya 30’u aşkın editör ve site sahibi katıldı.

Fazıl ERÜŞ

Dernek kurucu üyelerinden ve derneğin geçici başkanlığına seçilen Van Bülten.com sahibi Necdet Tam, derneğin olağan genel kurulunu en kısa zamanda yapacaklarını söyledi.

Van'da internet üzerinden habercilik yapan internet medyası dernek kurma çalışmasını bundan bir ay önce başlattığını belirten Tam, " VİMED'in ilk bilgilendirme toplantısına 20-25 haber sitesi sahipleri katılırken şimdi ise 30-35 haber sitesi sahibi katıldı. Katılımın bu derecede yüksek olması çok sevindiricidir. Birlik beraberliği sağlayarak inşallah amacımıza ulaşacağız "dedi.

Yazılı ve görsel basından da üyelerinin olduğunu vurgulayan Tam, " Haber sitelerinde köşe yazarlığı yapanlarda VİMED'e üye olabilirler. İnternet medyasının birçok sorunu var. Biz'de internet medyası olarak el ele güç birliği yaparak bu sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bu anlamda bize güvenen ve yeniden görev veren genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme