MURADİYE’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Van’ın Muradiye İlçesinde bir yemek fabrikası şirketi tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla” öğretmenlere yemek verildi.

Van’ın Muradiye İlçesinde bir yemek fabrikası şirketi tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla” öğretmenlere yemek verildi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Lisesi yemek salonunda verilen yemeğe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, şube müdürleri, bazı kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Yemek firması sahibi Cafer Oskay; Yılda bir kez kutlanılan “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bizim de bir katkımız olsun istedik. Aslında yılda bir kez değil öğretmenlerin her zaman hatırlanmaları ve hak ettikleri değeri görmeleri lazım. Bizler evimizde iki üç çocukla başa çıkamazken öğretmenler sayısızca çocuklara her ilgiyi gösterip ilgilenmeleri her ne kadar görevleri olsa dahi takdir edilecek bir görevdir. Okulun verdiği stres ve yorgunluklarını bir nebze de olsa üzerlerinden atmaları için bir katkımız olduysa ne mutlu bize, güzel olan her iyi muameleyi hak ediyorlar. Kendilerinin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, “Bu gün her ne kadar öğretmenler günü olmasa dahi, burada yemek şirketi tarafından verilen yemekte bir araya gelmek de güzel bir anı oldu. İki gün sonra kutlayacağımız öğretmenler gününüzü şimdiden kutluyorum. Bizler bir jest yaparak böyle bir yemekte bizi bir araya getiren yemek fabrikası sahibi Cafer Oskay ve ekibine sizlerin ve eğitim camiası adına teşekkür ediyorum. Anne baba dan sonra elleri öpülesi biri varsa o da siz öğretmenlersiniz. Pazar günkü öğretmenler günü programında tekrar bir araya gelmek ümidiyle tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum” dedi.
Cafer Oskay tarafından getirilen ve öğretmenlere birer canlı gül dağıtıldı gece düzenlenen müzik programıyla son buldu.

Bakmadan Geçme