GİRİŞİMCİLİĞE DOĞA DESTEĞİ

Doğa Kolejinin t-MBA eğitim modeli kapsamında gerçekleştirdiği seminere Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim görevlisi Murat Şanlı, KOSGEB Uzmanı Sema Yaşar konuşmacı olarak katıldı.

Rıdvan CAN

Doğa Koleji meclisinin organize ettiği girişimcilik konulu seminer Doğa Koleji konferans salonunda gerçekleştirildi.  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim görevlisi Murat Şanlı tarafından verilen seminerde; “Girişimci kimdir? Neden girişimci olur? Girişimcinin özellikleri nelerdir? Girişimciliğin ekonomiye katkıları nelerdir?” konularında öğrenci ve öğretmenlere bilgiler aktarıldı.

Seminere katılan KOSGEB Uzmanı Sema Yaşar ise, “KOSGEB Girişimcilik Destekleri, Girişimcilik Eğitimi, Yeni Girişimci Desteği, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) (İş Geliştirme Merkezi) Desteği, İş Planı Desteği” konularında bilgiler verdi

 Seminerin t-MBA Doğa Kolejinin Eğitim modeli kapsamında gerçekleştirildiğini anlatan Doğa Koleji t-MBA Öğretmeni Sezai Yavrutürk’de şunları kaydetti: “ Bu modelle öğrenciler İşletme yönetimi ve Ekonomi ile ilgili derslerde öğrendikleri bilgileri kullanarak bu tür organizasyonlar düzenliyorlar. Böylece aldıkları bilgileri kullanarak, uygulamada becerilere dönüştürüyorlar. Öğrencilerin takım çalışması, liderlik yönetim ve organizasyon, kendini iyi ifade edebilme gibi beceriler geliştirebildiklerini ifade eden Yavrutürk,”  Doğa Koleji olarak KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediğimiz Girişimcilik Seminerinde genç girişimciler yaratmak istiyoruz” dedi.

İlgiyle izlenen seminer öğrencilerin çeşitli sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu. 

Bakmadan Geçme