Yendim: Kazanan Edremit, kazanan Ak parti olsun

Ak Parti Edremit Belediye Başkan aday adayı Recep Yendim, ‘’Yılların Belediyecilik tecrübesi birikimi ve inşaat sektörü ile imar üzerine bilgi birikimi ve toplumun her kesimi ile kucaklaşarak, herkesin düşüncesi fikri bizim için önemli” dedi.

Rıdvan CAN

 Belediye Başkanlığının halkla beraber yapılabileceğini belirten Ak Parti Edremit  Belediye Başkan aday adayı Recep Yendim “ İlçemizi halkımızla, işadamlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte, ortak akıl ile yöneteceğiz Edremit İlçesinde yaşayan herkesin söz hakkı olacak” dedi. Seçim kapsamında STK’lar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Yendim, belediyeyi ortak güç ve akılla yöneteceğini söyledi.

 KAZANAN EDREMİT, KAZANAN AK PARTİ OLSUN…

 

Edremit’i ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan yüksek standartları yakalamış, daha yaşanabilir kılan bir İlçe haline getirmek ve geleceğe taşımak vizyonu ile Edremit İlçemize yük değil güç katmak için elinden geleni yapacağını  söyleyen  Yendim, “ AK Partinin gerçekleştirmiş olduğu büyüme hareketinin içinde yer alarak akılcı, samimi, şeffaf, dürüst, toplumun her kesimini kucaklayan ve diyaloga açık disiplinli bir yönetim anlayışıyla hareket eden katılımcı, "Ben değil biz diyen" belediyecilik anlayışını ilke edineceğiz. Bu süreçte yola çıkmış olan tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kazanan Edremit olsun. Kazanan AK Parti olsun” şeklinde konuştu.

 HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM…

Yendim, “Her insan içinde yaşadığı topluma ve şehre karşı sorumludur, borçludur.   Edremit’te Belediye Başkan adaylığım bu sorumluluk duygusunun bir neticesidir. Van belediyesi bünyesinde çalıştığım dönemlerde Van için hizmet etmeye çalıştım. Van’ın ve yaşadığım Edremit İlçesinin ihtiyaçlarını sorunlarını bunların çözüm yollarını biliyorum ve bu tecrübe ve birikimimi ilçemize hizmet etmek için kullanmaya hazırım.” dedi.

 KİMSENİN RAKİBİ DEĞİLİM

 

Edremit halkına hizmet götürülürken ayrımın söz konusu olmayacağını belirten Recep Yendim, “AK Parti Belediyeciliğinde din, dil, ırk,  siyasi görüş ayırımı yapılmaz. Hizmet için çıktığım bu hizmet yarışında büyüklerimin, arkadaşlarımın görüşlerini alarak yola çıktım. Bu yolda ilerlerken alacağım sorumluluğun farkındayım. Edremitli kardeşlerime hizmet etmenin kutsal bir görev olduğuna inananlardanım. Ben kimsenin rakibi falan değilim. Bizim aldığımız siyasi terbiyede ben daha iyisini yaparım” iddiası vardır. Yani hizmet yarışı vardır.  Daha güzele erişme, daha iyisini yapma iddiasını taşıma vardır” dedi.

 

Bakmadan Geçme