ALLİANZ VAN’I UNUTMADI

Allianz Sigorta Mollakasım köyündeki Allianz Sigorta İlkokuluna yardım elini uzattı.

Fazıl ERÜŞ

Allianz’ın Türkiye’deki en büyük sigorta acentesi sahibi İsmet Ünal Tanyıldızı, Gitar Tekstilin sahibi Hakan Atakan, Civteks Tekstilin sahibi Okan Civelek ve Dündar Giyimin sahibi Nazmi Dündar tarafından yapılan yardım öğrencileri sevindirdi. Tanyıldızı, “2011 Van’da meydana gelen depremlerde Van’ı yalnız bırakmadık. Geçen yılda bu yardımı yapmıştık. Bir sağlık ocağı ve okul inşa ettik. Ancak sağlık Ocağımız’ın inşaatı bitmesine rağmen hala doktor ve hemşire atanamadığı için sağlık ocağı hizmet verememektedir. Allianz CEO’su Solmaz Altın’la görüştüm. Bu sağlık ocağına hemşire atanmasına yardımcı olacaktır.” dedi.

Çocuklar geleceğimizdir

Depremde çocukların çok etkilendiğini belirten Tanyıldızı, “ Allianz acentesi olarak öğrencilere bu şekilde yardım ederek deprem psikolojini biraz olsun atlatmalarına yardımcı olacağız. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. 15 Öğrenci ve öğretmenlerine yardım ettik. Öğrencilerimize, ayakkabı, üniforma, şapka, eldiven, oyuuncak ve kırtasiye yardımı yaptık.” dedi.

Eğitim süresince yardımcı olacağım

Öğrencilerle gelecek hakkında da konuştuğunu söyleyen Tanyıldızı, “Van’da ya da başka bir ilde okumak isteyen öğrencilere yardımcı olacağımıza söz verdik.  Bu hediyeleri öğrencilere verirken çok duygulandım. Çocuklarla beraber olmak bizim için bir şereftir. Ayrıca Van’ı gezdim ve özellikle Akdamar Adasını çok beğendim” dedi.

Bakmadan Geçme