TRT MÜZİK KURULUŞUNU KUTLUYOR

TRT’nin 24 Saat kesintisiz müzik yayını yapan kanalı TRT Müzik, 16 Kasım 2013’te kuruluşunun 4. yılını kutluyor. 16 Kasım Cumartesi günü ekranlar TRT Müzik’in ışığı ile parlayacak...

 

“Senin Müziğin Senin Kanalın” sloganı ile 4 yıldır müzik yolunda yürüyen, Türk halk müziğinden, sanat müziğine, poptan caza, tasavvuftan etnik müziğe kadar müziğin her türüne yer vererek, herkesi müzik çatısı altında buluşturmayı başaran,  Türkiye’nin Müzik Kanalı;  TRT Müzik, kuruluşunun 4. Yılını çok özel programlarla kutlayacak.

16 Kasım Cumartesi gün boyunca tüm programlar özel içeriklerle ekranlara gelecek. Gün “Oyun Havaları” programı ile başlayacak. Saat10.30’da yayınlanacak “Müzik Haber” programında Türkiye’nin sevilen sanatçıları TRT Müzik’in 4. yaşını kutlayacaklar. 11.30’da ekranlara gelecek olan “30 Dakika” programı ise en sevilen şarkılara yer verecek. Özel olarak hazırlanan “TRT Müzik 4. Yıl” programı da TRT Müzik’in dört yıl boyunca yürüdüğü müzik yolunda başarı ile gerçekleştirdiği işleri izleyici ile paylaşacak.

4.YIL ÖZEL EĞLENCE PROGRAMI:

 “Müziğin Tutkusu” programı 16 Kasım özel içeriği ile dev sanatçıları bir araya getirecek. Sazlar TRT Müzik için çalınacak, şarkılar TRT Müzik için söylenecek. Zerrin Özer, İsmail Altunsaray, Cengiz Kurtoğlu, Işın Karaca, Gökhan Sezen, Melihat Gülses, Orhan Hakalmaz, İzzet Altınmeşe,  Mustafa Keser, Belkıs Akkale, Süreyya Davulcuoğlu, Selahattin Alpay, Bedri Ayseli, Nuray Hafiftaş ve daha birçok sevilen isim TRT Müzik için “Müziğin Tutkusu” programında buluşacaklar.

Kaliteli müzik sunmasının yanı sıra müzik kültürümüzü geliştirip desteklemeyi de amaçlayan TRT Müzik, bu güne kadar yayınladığı programlarla, Anadolu topraklarının renkli zenginliğini ekranlara taşıdı. Gelecek yıllarda da Türk müziğinin destekçisi olmaya devam ederek, müzik seven ve müzik üreten herkesin yanında olmayı hedefleyen TRT Müzik, izleyicilerine teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme