Belediye Vanspor'a Süper Rakip

Ziraat Türkiye Kupası'nda seri başı olan 16 takım ile diğer 16 takımın eşleştiği 4. tur müsabakaları 3-4 ve 5 Aralık tarihinde, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Belediye Vanspor Eskişehirspor ile karşılaşacak.

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur kura çekimi Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekiminde   TFF yetkililerinin yanı sıra, 4. turda mücadele edecek takımların temsilcileri de yer aldı. Kura  çekiminde  Belediye. Vanspor'a  süper  rakip  çıktı. 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz  B.Vanspor renktaşı  Süper Lig  ekiplerinden Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı  maçta  tur şansı arayacak. 

TEK MAÇ ELEME ÜSULÜNE GÖRE OYNANACAK

Bu turda, 3. Tur'dan yükselen 27 takım ile Avrupa Kupaları'nda ülkemizi temsil eden 5 takımla birlikte toplam 32 takım mücadele edecek. Seri başı olan 16 takım ile diğer 16 takımın eşleşeceği 4. Tur'da müsabakalar 3, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

EŞLEŞMELER: 

TKİ Tavşanlı Linyitspor - Akhisar Belediyespor 
Balıkesirspor- Trabzonspor 
Bucaspor - Beşiktaş 
Sivasspor - Silivrispor 
Adana Demirspor - Bursaspor 
Bandırmaspor - Elazığspor 
Eskişehirspor - Belediye Vanspor 
Medical Park Antalyaspor - Çankırıspor 
Fenerbahçe - Fethiyespor 
Kayserispor - 1461 Trabzon 
Galatasaray - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 
Tarsus İdman Yurdu - Kayseri Erciyesspor 
İnegölspor - Gaziantepspor 
Kardemir Karabükspor - Hacettepe 
Gençlerbirliği - Nazilli Belediyespor 
Tokatspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor 

 

Bakmadan Geçme