Belediye Başkan Aday Adayı'ndan ilçe ziyaretleri

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Yakup Akgül, AK Parti’nin hizmet ve performansını Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı vasıtasıyla bölgeye taşıyacağını söyledi.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Yakup Akgül, AK Parti’nin hizmet ve performansını Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı vasıtasıyla bölgeye taşıyacağını söyledi. 
Prof. Dr. Yakup Akgül, AK Parti’nin Tuşba ve İpekyolu ilçe başkanlıklarının ardından bugün Edremit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek delegelerle bir araya geldi. Delegeler tarafından yoğun ilgi gösterilen Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Yakup Akgül, kendisini tanıttıktan sonra neler yapmak istediğini ve teşkilattaki arkadaşlarıyla nasıl bir düzen içerisinde hareket edeceğini anlattı. Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olma gerekçesini de anlatan Prof. Dr. Akgül, “AK Parti Türkiye’nin değişim ve dönüşümünde çok önemli görevler üstlendi. Özellikle demokratikleşme, kalkınma ve insan hakları konularında göstermiş olduğu performans ile kendi kimliği ve kişiliğine yakın gördüğü için aday adayı olduğunu ifade etti. AK Parti kadro hareketi ile yakın gönül bağım var. Bu ilişki ve diyalog nedeniyle AK Parti’nin hizmet ve performansını Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı vasıtasıyla bölgeye taşıyabileceğimi ve bunu göstermek adına vicdani bir sorumluluk benim için doğdu” dedi.

“İNSANLARIMIZ, AK PARTİ’NİN REFAH SEVİYESİ YÜKSEK TOPLUM OLUŞTURMA HEDEFİNİN SÜRDÜRÜLMESİNİ İSTİYOR”
Konuşmasında bölge insanının çeşitli kabileler ve ırklara bölüştürülerek ayrıştırılmasının insanın enerjisini zayıflattığını ve toplumsal mutluluğun bu şekilde yok edildiğini dile getiren Prof. Dr. Yakup Akgül, “İnsanlarımız, AK Parti’nin refah seviyesi yüksek toplum oluşturma hedefinin sürdürülmesini istediğini gördüm. Bu yeni görev talebiyle insanlar arasında yapılan ötekileştirme girişimlerine son vereceğimi ve öncelikle mutlu bir toplum oluşturmak temel hedefim olacak. Bunu çeşitli sosyal ve kültürel projelerle destekleyerek, kenti hak ettiği noktaya taşıyacağım. Ayrıca, gerek büyükşehir için gerekse buna bağlı ilçelerde uzman kadromuzla proje hazırlıkları içerisindeyiz. Bu projeler çerçevesinde Edremit ilçesinde eski tarihi Edremit kentinin korunmasına dikkat edeceğiz. Bununla birlikte ilçemizdeki yeni yerleşim alanlarının eski kentlerle bütünleşmesinde eksik bulunan ulaşım, altyapı ve arıtma tesisleriyle birlikte çimento fabrikasının ilçe dışına taşınması için gerekli çalışmaları ve projeleri geliştireceğiz. Bununla birlikte Edremit ilçemizde yapılan mevcut parkların yanı sıra Edremit ilçemizi içerisine alacak şekilde deniz kenarında yeni park alanları, oturma sahaları ve eğlence merkezleri kuracağız” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Akgül, partililerin yönelttiği sorular üzerine hayata geçireceği projelerle ilgili de bilgi verdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme