SELIM ÖZGÖKÇE RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Van'in tanınmış saygın ailelerinden Öz Gökçe ailesi mensubu ve İş adamı Selim Özgökçe, Tuşba İlçesi Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. AK Parti Tuşba ilçe binasında yapılan başvuru törenine İlçe Başkanı Naif Şabu ve beraberindekiler katıldı.

AK Parti Tuşba Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu daha önce açıklayan ve resmi başvuru evraklarını ilçe teşkilatında düzenlenen törenle teslim eden Selim Ozgökçe, burada yaptığı açıklamada “Adalet ve Kalkınma Partisi yönetim kurulu üyesi olarak amacı insana ve hakka hizmet olan bu çatının altında yer aldığını dile getirerek, Tuşba İlçesine aday adayı olduğunu ifade ederek bu yolda akılla, sevgiyle, bilimle, birlik ve beraberlikle hayalini kurduğumuz Tuşba İlçesini birlikte inşa etmek için yola çıktık” dedi.

 

Selim ÖZGÖKÇE Kimdir.

 06-12-1971- yılında Van’ın Kalecik köyünde dünyaya gelmiştir. Brukan Aşireti mensubu olup Reis Ailesindendir. İlk Orta ve Lise Eğitimini Van’da yapmıştır. Üniversite eğitimini yarım bırakıp erken yaşta Ticarete atılmıştır. Dönemsel aralıklarla birçok işte çalışıp sınır ticareti ve benzin istasyonları işletmiştir. Halen mobilya üretim ve satış mağazası işletip aynı zamanda yapı market işletmeciliği müteahhitlik yapmakta olan Özgökçe, Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme