İş Kur-Fuarına işsizlerden ve öğrencilerden büyük ilgi

Asya Ajans Limited Şirketi ile Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen Van İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Altaylı Spor Tesisleri’nde devam ediyor.

İlhan SİYAHTAŞ

Asya Ajans Limited Şirketi ile Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen Van İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı Altaylı Spor Tesisleri’nde devam ediyor. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Salih Serçe, Kurum Şube Müdürü Nesim Eren, Kurum İş ve Meslek Danışmanları fuarı ziyaret eden ziyaretçiler ile bire bir ilgileniyor.

          “İşsize Gelecek”,  “İşsizler İş’te Türkiye Yükselişte”  sloganıyla başlayan fuar gerek iş arayan kesimler, gerekse iş çevreleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Van İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarının ikinci gününde de işverenler ile iş arayanlar buluşması gerçekleşti. İş arayanlar, mesleğini değiştirmek isteyenler, çalışırken başka bir mesleği tercih etmek isteyenler işverenlerle karşılıklı diyalog kurarak iş görüşmeleri yapıldı. Fuarı ziyaret eden öğrencilere Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları tarafından mesleki bilgi, rehberlik ve danışmanlık konularında bilgi veriliyor.

İşsizlere, iş arayanlara, işverenlere ve öğrencilere yönelik bilgilendirme amaçlı açılan fuar 03 Kasım Pazar günü son bulacak.

Bakmadan Geçme