DEFTERDAR ÖZ VATBO’YU ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş’a atanan Van İl Defterdarı Yücel Öz, veda ziyaretleri kapsamında Van Ticaret Borsası’nı (VATBO) ziyaret etti.

Kahramanmaraş’a atanan Van İl Defterdarı Yücel Öz, veda ziyaretleri kapsamında Van Ticaret Borsası’nı (VATBO) ziyaret etti. 
Defterdar Öz, VATBO Başkanı Toprak ve Genel Sekreteri Ali Kasapoğlu tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Van Ticaret Borsası Başkanı Selman Toprak, Defterdar Yücel Öz’ün göreve geldiği günden beri değerli hizmetleri olduğunu ifade etti. Toprak “Deprem öncesi ve sonrasında yaşanan ekonomik süreçte il defterdarlığımız güzel hizmetler gerçekleştirdi. Deprem zamanında binaları kullanılamaz hale geldiğinde dahi bu hizmetlerini devam ettiren sayın defterdarımız ve ekibi, Van’ın bir mahallesinde konteynırlarda gayretle çalıştı. Bu ekibin başındaki isim olan defterdarımız yeni görev yerinde de güzel hizmetler yapacak. Kendisine başarılı ve huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi.
Defterdar Yücel Öz ise, Van’da güzel anıları geride bıraktığını belirterek “Göreve geldiğimizde Van’ın değerlerini yükseltmek, bu güzel şehrin güzel insanlarına hizmet vermek gayreti içinde olduk. Depremde zor bir süreç yaşamamıza rağmen hizmetlerimizde aksama yaşanmadı. Vatandaşlarımızla, işverenlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürekli irtibat ve dayanışma içinde olduk. Bu da Van’daki çalışma performansımızı kolaylaştırdı. Veda ettiğimiz zaman buruk bir atmosferde bu şehirden ayrılıyoruz fakat geride güzel hatıralar ve iyi işler bırakmak esas gayemiz. Sayın başkanımıza ve genel sekreterimize nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Veda ziyareti hediye takdimi ile sona ererken, Toprak ve Öz, son olarak yeni hizmet binalarının çevre düzenlemesiyle ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme