DOĞAN’DAN FARUK ALPASLAN’A İADE-İ ZİYARET

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan’a iade-i ziyarette bulundu.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alpaslan’a iade-i ziyarette bulundu. 
Son çıkan Valiler Kararnamesi’yle Konya’dan Van Valisi olarak atanan Aydın Nezih Doğan, iade-i ziyaretlerine başladı. Odalar İş Merkezi’nde bulun ESOB’a gelen Vali Doğan, Faruk Alpaslan ve berberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Vali Doğan’a, birlik ile ilgili bilgi veren Alpaslan, yaklaşık 30 bin civarında esnaf ve sanatkar üyeleri bulunduğunu ifade etti. Hiç birinin siyasi görüşüne, oy verip vermediklerine bakmadan herkese eşit şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Alpaslan, yasaların caydırıcılığının ve denetim yetersizliğinden dolayı aşağı yukarı kayıtlı esnaf kadar kayıtsız esnafın olduğunu anlattı.
Vali Doğan ise, bu tür kurumların herkesin malı olduğunu belirterek, hizmetin de eşit bir şekilde gitmesi gerektiğini vurguladı. Van’ın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte kaynakların da artacağının altını çizen Vali Doğan, “Esnaf sabah işyerini açar ticaretine bakar. Akşamda evine gider. Partisi sorulduğunda ise cevap vermek istemez. Çünkü herkesimdeki insana mal satıp hizmet vermek ister. Esnaf, valilik dahi kimsenin ekonomiye zarar verilmesini istemez’’ dedi.
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardında Vali Doğan, Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

Bakmadan Geçme