SP EKİM AYI İL DİVAN TOPLANTISI

Saadet Partisi’nin (SP) ekim ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi. İl Müfettişi Abdürrahim Küçükkaya ve partililerin katılımıyla il binasında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Özay İlhan, ''Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde ve Van'da ilçe taramaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar teşkilatlarımıza heyecan getirdi.

Saadet Partisi’nin (SP) ekim ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi. 
İl Müfettişi Abdürrahim Küçükkaya ve partililerin katılımıyla il binasında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Özay İlhan, ''Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde ve Van'da ilçe taramaları gerçekleştirildi. Bu çalışmalar teşkilatlarımıza heyecan getirdi. Bu çalışmalarla birlikte partimize olan teveccüh Türkiye'nin her yerinde ve Van'da gün geçtikçe artmaya başladı. Bizlerde bu teveccühe layık olmak için gece gündüz çalışmak Van'ımıza ve ilçelerimize Hakk'ıyla hizmet edecek efsane Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden iktidara taşıyacak arkadaşlarımızı belediye başkanı olarak kazandırmak zorundayız. Bu şehrin trafik, otopark, hava kirliliği, belediyenin içinde bulunduğu borç batağı gibi birçok sorununun çözümü ancak Milli Görüş belediyeciliği ile mümkündür. Yaşanılabilir bir Van için daha çok çalışmalıyız ve bu hususta elimizden geleni yapmalıyız'' dedi.
İl Müfettişi Abdürrahim Küçükkaya'da, ''Saadet Partisi diğer tüm siyasi partilerden farklıdır. Eğer bir belediyede Saadet Partili belediye başkanı varsa orada yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma gibi durumlar asla olmaz herkesin eşit hizmet aldığı Adil bir anlayış hakim olur ve her hizmette en güzel en adil şartlarda yapılır. Bizler bu memleketin iyi idare edilmesi için Feraset, Dirayet ve Hidayet sahibi insanları inşallah belediye başkanı olarak aday gösterip kazandırmalıyız'' dedi.

Bakmadan Geçme