YILMAZ KILIÇ EDREMİT’ E ‘ÇILGIN PROJELER’LE ADAY

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çiçekli Belde Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, basın toplantısı yaparak Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Rıdvan CAN

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çiçekli Belde Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, basın toplantısı yaparak Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.    Kılıç Edremit için 35 proje hazırladığını, toplantıda ‘Çılgın Projeler’in bir kısmını animasyonlarla açıkladı.
Bir otelde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, gazetecilerle bir araya gelen Kılıç, Çiçekli Belediye Başkanlığı yaptığı 10 yıllık süre içerisinde amacının her zaman halka hizmet olduğunu belirtti. Aday adayı olduğu Edremit’in daha yaşanılır bir hale gelmesi için 35 proje hazırladıklarını ifade eden Kılıç, projelerinden bazılarını slayt gösterimi eşliğinde basına tanıttı. Kılıç, “2 genel danışman, 2 mimar, 1 peyzajcı, 1 iç mimar, 1 tarım mühendisi ve 1 inşaat mühendisi ile birlikte tüm projelerimizi alanda incelemeler yaparak hazırladık. Uzman arkadaşlarımla birlikte hazırlanan projelerimizden bazıları ‘Vadi Projesi’, ‘Sosyal Tesis Projesi’,’Sahil Projesi’,’ Cadde Projesi’ ve Meydan Projesi’dir. Hayata geçirilecek bu projelerle Edremit ilçemiz, daha çok yaşanılır bir hale gelecektir. Doğal güzelliği olan Edremit’i dünyaya tanıtıp, Van’ın başkenti yapmaya hazırız” dedi.
AK Parti bayrağını her zaman bir adım öne taşımak için elinden gelen tüm gayretleri sarf ettiğini dile getiren Kılıç, “Şimdiye kadar şahsıma verilen desteklerden dolayı tüm parti yetkililerine, basın mensuplarına ve halkıma teşekkür ediyor, bundan sonra da bu desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kılıç yaptığı konuşmada: “ Bilindiği gibi belediye başkanlığı dönemimin 10. yılına girdim. Belde belediyelerinin kısıtlı bütçelerine rağmen yaptığımız çalışmalar ve yatırımlar gerekse gelen misafirler olsun gerekse de basın olsun hep takdirle karşılandı, buda çalışma azmimizi daha yükseltti. Yapılan yatırımların yerinde olması ve toplumsal ihtiyaca cevap verdiği aşikârdır. Hedefim halkıma hizmet olduğu için belediye başkanlığımın ilk gününden başlayarak bu güne kadar halkımla birlikte doğru işleri yapmaya gayret ettim. Halkım ile birlikte hareket etmem ve bu güzelliklere birlikte imza atmam neticesinde ikinci defa aday olmam için çok ciddi baskılar yapıldı ve partim beni aday gösterdiğinde ise ikinci dönem de halkım beni tekrar seçti. Başkanlığımın ikinci döneminde de halkımızın hizmetini yine halkımızla birlikte yaptık. Sadece beldemizde değil köylerdeki vatandaşlarımızın da sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Belde sınırımızın dışında olmasına rağmen belediyemizden yardım talep edenlerin taleplerini hiçbir zaman geri çevirmedik. Belediye sınırlarımızın dışında olmalarına rağmen onların sorunlarını çözmekten kaçınmadık. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla kapımızı çalana halkımızın gücüm doğrultusunda destek verdik.  Halktan gelen talepler doğrultusunda bir daha belediye başkan aday olmam isteniyor. Başarı konusunda uzman kişilerle başarılı bir istişare ve yapılan başarılı çalışmalar örnekleştirilerek halkıma en iyi hizmeti sunmak için belde başkanlarımız, il ve ilçelerde bulunan belediye başkanlarından fikir aldık ve yaptıkları çalışmaları gözlemledim. Bende başka illerde olan çalışmaları kendi halkımın hizmetine suna bilmek için fikir alış-verişinde bulundum. Çalışmalarıma ondan sonra start verdim. Ak Parti bayrağını her zaman bir adım önde taşımışımdır. Bu güne kadar yaptığımız gibi Ak parti bayrağını daha da ileriye taşımak için aday adayı oluyorum. Bu toplantı vesilesi ile şimdiye kadar şahsıma verilen destekten dolayı tüm parti yetkililerine, basın mensuplarına ve halkıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki desteklerinizin devamını bekliyorum.

Bakmadan Geçme