VAN'A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

AK Parti İpekyolu İlçe Belediye Başkan aday adayı Hilmi Gençer Van’a hizmet için yola çıktım

İlhan SİYAHTAŞ
Köy köy gezerek çalışmalarını sürdüren AK Parti İpekyolu Belediye Başkan aday adayı Hilmi Gençer gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürümüz İkram Kali ile bir süre sohbet eden Gençer, hizmet için yola çıktığını söyledi.
Van'a hizmette iddialı olduğunu ifade eden Hilmi Gençer, halktan büyük teveccüh gördüğünü belirterek şunları söyledi: " Van bölgemizin en önemli kentidir. Daha kaliteli, daha modern hizmete layık olan Van ilimiz maalesef çok geri kalmıştır. Van'da yaşayan herkes daha kaliteli hizmete layıktır. 24 köyü tek tek gezdim değerli halkımızdan büyük bir teveccüh gördüm. AK Parti iktidarı ve Başbakanımız, partimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile Van makus talihini yenecektir. Buna yürekten inanıyorum. İktidarın gücünü, imkanlarını arkasına alan ilimiz AK Parti ile şahlanacaktır. İpekyolu ilçemizde yapacağım hizmetler ile Türkiye'de örnek belediyecilik sergileyeceğim. Bu yarışta kendime güveniyorum. "
Van'ın gücüne güç katacak diğer aday adayları arasında kim bu göreve layıksa ona başkanlığın verilmesini isteyen Hilmi Gençer, " Geriye bakmadan, gelecek için çok çalışmamız lazım. İktidarın gücü olmadan Van'da modern belediyecilikte başarılı olmak mümkün değildir. Van halkı geleceği için bu seçimde AK Parti diyecektir. Buna yürekten inanıyorum. Ben Vanlıyım, Van'ı seviyorum, Van'a hizmet etmek istiyorum. Büyük bir oy potansiyeli olan aileye mensubum. Ancak İpekyolu'nda bana görev verilse de verilmese de partimde aynı ruh ve heyecanla hizmet edeceğim " dedi.

Bakmadan Geçme