MEDİKALCİ'LERİN SORUNLARI VAN TSO'DA TARTIŞILDI

Medikalcılar Sorunları için bir araya geldi

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan Sektör Değerlendirme Toplantıları devam ediyor. Bu kez Medikal Sektörü değerlendirme toplantısı yapan Van TSO Yönetim Kurulu, Van’da faaliyet gösteren ve oda üyesi olan Medikalcılarla bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, oda üyelerimizi ve sektörlerdeki sorunları öğrenmek için düzenlediğimiz sektör toplantılarımızın bugün 7. Sini gerçekleştiriyoruz ifadesini kullanarak “Biz katılımcı bir yönetişim anlayışını benimsiyoruz. Bu odayı üyelerimizle yönetmek istiyoruz. Bu yüzden tüm süreçlere onları dahil etmeliyiz. Sektör toplantılarını çok önemsiyoruz. Tüm toplantılarımız bittikten sonra sektör değerlendirme raporumuz hazır olacak. Böylece odamız üyelerinin tüm sorunlarını öğrenmiş olacağız. Böylece yaşanan sorunların çözümü konusunda daha üretken olmuş olacağız” dedi.

Medikalcilerin genelde kamu ile iş yaptığını bildiğimiz için bu sektörü çok önemsiyoruz ifadesini kullanan Takva “En büyük sorun kamu da alacaklarınızı zamanın da alamadığınızdır. Bunun için sektör temsilcisi arkadaşlarımızla sürekli görüşmekteyiz. Kurum amirleri ile diyaloglarımız devam ediyor. Bu sorunun giderilmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Ayrıca sektörün örgütlenmesi için de size her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Sektör temsilcileri de sorunlarını dile getirirken “Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Sektörler ilk kez bir araya geliyor. Bu çalışmalar bizim gelişmemiz ve bir araya gelmemiz için çok önemli. Biz de odamızın yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Her sektör toplantısında olduğu gibi, yapılan Medikal Sektörü değerlendirme toplantısına Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Diyaeddin Altındal, Faruk Biner, Meslek Komitesi Başkanı Sultan Özgökçe de katıldı.

Bakmadan Geçme