B.VANSPOR'DA HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE

Spor Toto 3.ligde 2013-2014 futbol sezonu Pazar günü start alıyor. Temsilcimiz Belediye Vanspor mücadele edeceği 3.lig 3.Grup'ta ilk maçını pazar günü deplasmanda Şekerspor ile oynayacak.

Rıdvan CAN
Spor Toto 3.ligde 2013-2014 futbol sezonu Pazar günü start alıyor.  Temsilcimiz Belediye Vanspor mücadele edeceği 3.lig 3.Grup'ta ilk maçını pazar günü deplasmanda Şekerspor ile oynayacak. 
18 takımın mücadele edeceği 3.lig 3.grup'ta maçlar saat 16.00'da başlayacak.  B. Vanspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Şekerspor geçen sezon 2.ligden 3.lige düşmüştü.
Şekerspor tekrar 2.lige çıkma hedefi ile kadrosunu yenileyerek yeni sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi karşısında B.Vanspor ile  mücadele edecek.
B. Vanspor yeni yönetimi, teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla sezon hazırlıklarının ilk etabını Şahabettin Özarslaner tesislerinde tamamlayıp ikinci etap hazırlık çalışmaları için Nevşehir'e gitmişti. Nevşehir'de iyi bir kamp dönemi geçirerek Ankara Şekerspor maçını beklemeye başladı.
Belediye Vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, maç öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, Nevşehir'deki kamp çalışmalarının oldukça yararlı  geçtiğini belirterek, deplasmanda oynayacağımız ligin ilk maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz  dedi.
Takımda moral ve motivasyonun son derece yüksek olduğunu dile getiren sönmez, "İki takım için de zor maç olacak. Ligin ilk haftaları her zaman zor olur. Sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Futbol zevki veren, fair-play çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum. İnşallah, bu maçtan alnımızın akıyla çıkarız ve yüzü gülen taraf oluruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme