Lokman Hekim Hastanesi Rıdvan Can'ı ödüllendirdi

Lokman Hekim Van Hastanesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 'TSYD Spor Yazarları Armağanı Yarışması''nda Türkiye Birincisi olan gazetemiz Spor Müdürü Rıdvan Can'ı başarısından dolayı kutlayarak plaketle ödüllendirdi.

İlhan Siyahtaş
Lokman Hekim Van Hastanesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen 'TSYD Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nda Türkiye Birincisi olan gazetemiz Spor Müdürü Rıdvan Can'ı başarısından dolayı kutlayarak plaketle ödüllendirdi.
Plaket törneninde konuşan Lokman Hekim Van Hastanesi Hastane Müdürü Salih Gümüş, TSYD tarafından düzenlenen 'TSYD Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nda " Van Parisspor'a Fransız" haberiyle yerel basın haber dalında Türkiye Birincisi olan Rıdvan Can'ın başarısından sevinç duyduklarını belirterek şunları söyledi: " Van'dan bir gazeteci arkadaşımızın ödül kazanması bizleri de aynı şekilde mutlu etmiştir. Gazeteci   kardeşimizin başarısını paylaşmak üzere hastane olarak kendisini bizde manevi değeri olan  plaketle ödüllendirmek istedik.  TSYD ödülünü Van'a getiren Vansesi Gazetesi ve Rıdvan Can'ı kutlar, başarılarının devamını diliyoruz"  
Rıdvan Can da başarısını paylaşan Lokman Hekim Van Hastanesi yetkililerine gösterdikleri nazik yaklaşımdan dolayı teşekkür etti. Plaket takdiminde Hastane Müdürü Salih Gümüş, Müdür Yardımcısı Ferhat Çetinkaya ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhlis Aslan hazır bulundu.

Bakmadan Geçme