BAŞBAKAN VAN'A GELİYOR

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, 26-27 Ekim tarihlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van halkı ile buluşacağını, bu yönde gerekli tüm hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Van'a yapacağı ziyaret ve yeni atanan ilçe başkanlarıyla ilgili bir açıklama yapan Abdullah Aras, "Öncelikle AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Ekim'de Van'a geleceğini ve iki gün süresince Van halkı ile birlikte olacağı haberini tüm hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum. Sayın Başbakanımız Van halkına seslenecek, çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve AK Parti İl Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirecektir. Bu yönde hazırlıklarımıza başladık. Sayın Başbakanımız daima Van'a özel bir ilgi ve alaka göstererek, sevgisini ve muhabbetini her zaman hissettirmiştir. Van ile ilgili sorunları, yatırım ve hizmet taleplerini her götürdüğümüzde kendisi hiçbir zaman ne milletvekillerimizi ne de bizleri geri çevirmemiştir. Bu nedenle Van halkı olarak inşallah bu anlamlı tutuma karşılık, kadirşinas tutumuzu ve teşekkürlerimizi güçlü bir şekilde göstereceğiz" dedi.

Yeni atana ilçe başkanları konusuna da değinen Aras, "Geçtiğimiz hafta genel merkezimiz tarafından Gürpınar, Özalp, İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçe başkanlıklarına atamalar yapılmıştır. Gürpınar İlçe Başkanlığı'na Ahmet Kulaz, Özalp İlçe Başkanlığı'na M. Şirin Ataç, Edremit İlçe Başkanlığı'na yeniden Handan Fidan, Tuşba İlçe Başkanlığı'na Naif Şabu ve İpekyolu İlçe Başkanlığı'na da Yavuz Kuşan getirilmiştir. Yeni atanan yol arkadaşlarımı tebrik ediyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. Gürpınar eski İlçe Başkanı Hayrullah Tanış ve Özalp İlçe Başkanı Naif Önder görevleri süresince yaptıkları fedakarca hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizle olan sevgimiz ve muhabbetimiz her zaman güçlü bir şekilde devam edecektir. Ayrıca ilçe başkanlıklarına aday olan tüm AK Parti sevdalısı dava arkadaşlarıma sorumlu cesaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu bir yarış değil, bir koltuk sevdası değil, geçici bir heves değildir. Kim nereye ne göreve getirilmişse hepsi de aynı amaca hizmet ediyor. Önemli olan üstümüze düşen görevleri hakkıyla yerine getirmektir. Allah hiçbirimizi halkımıza karşı aldığımız sorumluluklarda mahcup etmesin. Teşkilat olarak daha güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde Van için bir dönüm noktası olarak gördüğümüz yerel seçim süreci var. İlk defa büyükşehir belediye başkanını ve büyükşehir ilçe belediye başkanlarını demokrasi sandığında seçeceğiz. Güvenilir, dürüst, çalışkan ve herkesi kucaklayan adaylarla inşallah zincirleri kıracağız ve hep birlikte bu memleketin önünü açıp, köylerinden ilçelerine kadar hak ettiği modern şehirciliğe kavuşturacağız. AK Parti İl Başkanlığı binamız da eski devlet hastanesinin yanında hizmete açılmıştır. Bundan sonra tüm halkımıza daha iyi fiziki koşullara sahip bir binada hizmet vereceğiz. Bu kapı herkesin evidir, ocağıdır, çözüm kapısıdır. Binamızın açılışını Sayın Başbakanımız 26-27 Ekim'de Van'a geldiğinde halkımızla birlikte gerçekleştirecektir" dedi. - VAN

Bakmadan Geçme