PLAJ FUTBOLUNDA ŞAMPİYON TELEKOM

Rıdvan CAN
TFF Herkes İçin spor departmanı tarafından Van'ın Çiçekli Beldesinde düzenlenen Plaj Futbolu 2013 Van Etabı Türk Telekomspor'un şampiyonluğu ile sona ererken, aynı takımdan Anıl Çelik turnuvanın gol kralı ve en centilmen oyuncusu seçildi. Çiçekli Beldesi sahilinde 8 takımın katılımı ile düzenlenen ve üç gün süren TFF Plaj Futbolu Van Etabı sona erdi. Final maçında güçlü rakibi Gevaşspor'u mağlup eden Van Türk Telekomspor takımı,  Antalya'da yapılacak olan Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.
Türk Telekom Tesislerinde şampiyonluk onuruna verilen yemekte Teknik Direktör Turgut Kınay, futbolcular, kulüpten sorumlu Başkan Servet Şahar,  şampiyonluk kupasını Van Türk Telekom İl Müdürü Abdusellam Kılıç'a verdiler.
 Türk Telekom İl Müdürü Abdusellam Kılıç, Teknik Direktör Turgut Kınayı, Başkan Servet Şahar ve futbolcularını kutlayarak,  "Turnuvanın centilmence geçmesi önemliydi. Gösterdiğiniz performans ve oynanan futbolun herkesi tatmin ettiğine inanıyorum. Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu. 
KINAY: HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ!
Plaj Futbolunda mutlu sona ulaşan Türk Telekomspor'un başarılı Antrenörü Turgut Kınay, zor bir turnuva döneminin ardından mutlu sona ulaştıklarını ifade ederek, "şampiyonluk bize çok iyi geldi. çok mutluyuz çünkü çok zor bir turnuvanın ardından kupayı kaldırdık. İlk günden son güne kadar şampiyonluğa kenetlenmiştik. Her maça ayrı bir motivasyonla çıktık. En önemlisi turnuvada en centilmen ve gol kralı çıkarmanın mutluluğu var. Turnuva süresince futbolcularımın ortaya koydukları üstün performans ve fair-play anlayışı içinde turnuvayı şampiyon olarak tamamlamaları bizleri çok sevindirdi. Türk Telekomspor olarak hedefi olan bir takımız Plaj Futbolunda hedefimiz şampiyonluktu ve inandık şampiyon olduk Amatör Ligindin de hedefimiz şampiyonluk olacaktır ve bu şampiyonluğa ihtiyacımız olduğunu anladık. İnşallah devamı gelir'' dedi. Kınay, "öncelikle bizi yalnız bırakmayan ve hep yanımızda olan  İl Müdürümüz Abdusellam Kılıç ve kulüp başkanımız Servet Şahar'a çok teşekkür ediyorum. Tüm futbolcularımı da yürekten kutluyorum. Antalya'da yapılacak şampiyonayada aynı ciddiyet ve fair-play çerçevesinde hazırlanıyoruz Van'ı Antalya'da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
Takımın tecrübeli kaptanı Erhan Sağdinç, "bize her zaman destek veren kulüp başkanımıza ve il müdürümüze ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim.  Başarıyı süper amatör liginde de göstereceğiz" dedi.

 

Bakmadan Geçme