BELEDİYEDEN BAYRAM TEMİZLİĞİ

Van’ın Başkale Belediyesi Bayram’ın yaklaşması nedeniyle çarşı merkezinde, mahalle, ara sokaklarda ve caddelerde temizlik çalışmaları başlattı.
Van’ın Başkale Belediyesi Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan bayramın yaklaşması nedeniyle çarşı merkezinde, mahalle, ara sokaklarda ve caddelerde temizlik çalışmaları başlattı. Belediye yeni yaptığı yolları da temizleyerek halkın hizmetine açtı. Şeyh Abdurrahman Caddesi, Arslanlar 1. ve Arslanlar 2. sokakta parke çalışmalarının sona ermesiyle başlatılan temizlik çalışmalarına araç yetersizliğinden dolayı Özalp Belediyesi’nden istenen süpürge aracıda yardım etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanı İhsan Güler ve belediye meclis üyeleri de temizlik çalışmalarına yardım etti. Güler, Kale Mahallesi’nin Başkale’nin eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu sene başta Kale Mahallesi’ne başlattığımız yol ve parke taşı çalışmaları, gördüğünüz gibi son hızla devam etmekte. Bayram nedeniyle Özalp Belediyesi’nden de destek istedik. Sağ olsun başkanımız hem bir belediye çalışanı hem de bir parti çalışanı ile birlikte aracını gönderdi ve ilçede temizlik çalışmalarına katkıda bulunmak istedi. Bizde kendisine sizin vesilenizle teşekkür ediyoruz. Kale Mahallesi sakinlerine söz verdik, bu sene hem yollarını yapacağımıza. Zaten suları 20 yıldır akmıyordu. Bu sene sularına kavuştular. Gerçekten yaşanılabilinir, çevre düzenlemesiyle, yollarıyla, suyuyla, çok güzel bir mahalle oluşturmaya çalışacağız” dedi.
Çalışmalar devam ediyor.

vanhaber,van,haber,van haber
temizlik, Kale Mahallesi,Başkale Belediyesi,Ramazan bayramın,İhsan Güler, eş başkanı, Özalp Belediyesi, Şeyh Abdurrahman Caddesi

Bakmadan Geçme